Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Sheriff Grisley

Pagina's: 1 2 [3]
31
Archief / Re:ARENDSOOG - FANDAG
« Gepost op: 25 januari 2005, 10:36:59 »
Hierbij het beloofde interview met Paul Nowee.

32
Archief / Re:ARENDSOOG - FANDAG
« Gepost op: 24 januari 2005, 23:05:21 »
hoi, was weer even een weekendje bij onze oosterburen dus was even de weg kwijt op het forum (er wordt zoveel gepost), heb ook even het intervieuw met Jack gehoort en is erg leuk en uiteraard goed voor de FANDAG.
Ik heb trouwens een krantenknipsel gevonden, Dit stuk heeft in de Stem (brabant) gestaan en is een heel groot intervieuw met Paul Nowee. Er staat geen datum op maar in het stuk wordt er geschreven dat het net voor het uitkomen is van deel 60. Ik zal het morgen scannen en publiceren en indien er liefhebbers zijn kan ik het zaterdag meenemen.

groet,
Oscar

33
Archief / Re:ARENDSOOG - FANCLUB - DAG
« Gepost op: 11 januari 2005, 10:18:45 »
[Zijn er nog andere mensen die dingen gaan verkopen? de "Sportprijzen-goeroe"? Doen die nog wat?

Jack :-O
Citaat


Heb een tijdje "verzaakt"de reacties te lezen, druk druk. Maar bij deze een inhaalslag. Ik kan natuurlijk nog wel wat fabriceren. Bijv. voor de Quiz een Arendsoog Wisseltrofee? of iets anders. Ideeen ??? ik hoor het graag.
gr
Oscar

34
Archief / Re:ARENDSOOG - FANCLUB - DAG
« Gepost op: 11 januari 2005, 10:12:02 »
Indien men badges nodig heeft, dan weet ik een bedrijf die die heel mooi kan graveren, namelijk IK. en uiteraard voor heel weinig geld (wellicht zelfs gratis, afhankelijk wat men wilt). Ik hoor het graag.
gr Oscar (ik ben evt. telefonisch bereikbaar 076-5653833)

35
Overige Discussie / Re:Grappig gedicht
« Gepost op: 01 september 2004, 20:50:06 »
Erg leuk. Gaat een hit worden. Heb je dit in zo´n korte tijd verzonnen. CreaBea hoor. (ik zou daar het geduld niet voor hebben).
 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

36
Overige Discussie / Re:Grappig gedicht
« Gepost op: 01 september 2004, 20:37:55 »
wellicht een tip:  er zijn nogal wat personen die in meerdere boeken voorkomen, misschien leuk deze namen ergens te vermelden, maar ben nu al erg benieuwd naar het resultaat . veel suc6 [y]

37
Overige Discussie / Re:Grappig gedicht
« Gepost op: 01 september 2004, 20:29:59 »
schrijf dan eens een leuk of grappig gedicht over arendsoog en witte veder. Is leuk voor het forum

38
Overige Discussie / Re:Grappig gedicht
« Gepost op: 01 september 2004, 18:19:18 »
inderdaad leuk. Hoe kom je aan aan.

ps. plaatje wellicht van deze site gehaald !!

39
Overige Discussie / Re:Het grote foto-wie ben ik-topic
« Gepost op: 31 augustus 2004, 15:06:23 »
tja nu kan ik dus ook niet achterblijven met mijn foto. Ik zeg er wel bij....kijken op eigen risico.

40
Bij de reden van Daniel moet ik mij aansluiten. De "oudere" kennen de boeken inderdaad en snappen het dan ook (en wanneer niet dan hebben ze pech gehad). De jongere generatie kent de boeken (bijna) niet en dat is jammer, ze zitten liever achter de nintendo (hoewel daar op z'n tijd ook niets mis mee is.)
Ik vind dat leeftijd en geslacht niet moet uitmaken, maar ja wie ben ik.............(arendsoogfan!!!!) Aan de andere kant laat iedereen maar denken wat ze ervan vinden.................. ............

41
Arendsoog Algemeen / Re:Nieuwe rubriek: Arendsoog en ik
« Gepost op: 31 augustus 2004, 14:17:48 »
Aangezien ik nog vrij nieuw ben op dit forum wil ik toch mijn bijdrage leveren. In onze (toen nog goed gevulde) bibliotheek ben ik in aanraking gekomen met Arendsoog. Ze hadden veel delen dus heb ze toen ook allemaal gelezen. Ook kreeg ik zo af en toe een exemplaar voor mijn verjaardag, maar om te zeggen dat mijn verzameling groot was... nee niet echt. Tot kort geleden. Ik had het medium E-bay ondekt en had daar een keer arendsoog ingetikt en vervolgens diverse delen gekocht. Ik geloof dat ik in 2 maanden wel een 40 boeken heb gekocht dus nu groeit mijn verzameling. Ik ben ze nu ook weer één voor één aan het lezen en geloof me dit brengt veel plezier met zich mee. Ik heb nu tot doel gesteld de complete arendsoogserie op de boekenplank te hebben. Het leuke erbij is dat ook mijn vader inmiddels de boeken herontdenkt heeft en af en toe is het strijd wie nu weer een deel gaat lezen. Wederom een heel verhaal maar tenslotte daar gaat het bij een forum om.

Pagina's: 1 2 [3]