Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - kiki

Pagina's: 1 ... 4 5 [6] 7 8
76
Eerlijk delen / Re: Overzicht vierkleurenuitgaven
« Gepost op: 24 maart 2005, 13:32:40 »
ik krijg ook geen toestemming... :-[

77
Het Onzin-Forum / Re: Het weer
« Gepost op: 24 maart 2005, 09:39:52 »
in het weekend wordt het weer ook stukken minder, maar daar zal ik waarschijnlijk evenmin veel van merken  :-\ nu is de hemel nog zo blauw en de zon zo stralend, dat ik me net als miss niet voor kan stellen dat het gaat veranderen. then again; was het pas drie weken geleden dat ik in de sneeuw gespeld heb? dat het 20 graden vroor?

mijn tuin ligt op het noorden en is nu nog enkel schaduw, tikje te koud dus. ik was wel buiten geweest gisteren, om hard te lopen, maar toen was de zon nog niet op  ;D

78
Het Onzin-Forum / Re: Het weer
« Gepost op: 23 maart 2005, 17:30:40 »
ik had vrij vandaag, maar mooi wel dat ik met gierende zenuwen binnen zat te studeren voor mijn tentamens....
was het mooi weer? goh...

79
Arendsoog Algemeen / Re:Arendsoog in Nederlanse les
« Gepost op: 15 maart 2005, 11:21:11 »
er ligt een schone taak voor leden van dit forum... :grin:
en wat als we nu ook een fanclub opzetten (met lidmaatschap), om de boodschap effectief onder de aandacht te brengen? de herwaardering van arendsoog als cultboek?

80
Arendsoog Algemeen / Re:Arendsoog in Nederlanse les
« Gepost op: 14 maart 2005, 21:51:26 »
er is een verschil in het nederlands tussen literatuur en lectuur; dat laatste ls je alleen en hoef je niets van te leren (geen boodschap). in die zin valt arendsoog toch beslist onder de literatuur, al is het dan jeugdliteratuur. ik vind het behoorlijk pedagogisch verantwoord...

81
Het Onzin-Forum / Re:zieken boeg
« Gepost op: 11 maart 2005, 16:06:46 »
had niet gedacht ook nog eens in dit topic te komen. ik ben buitengewoon gezond; met uitzondering van de bloederige ongelukjes met messen en kaasschaven, waardoor ik steeds kleiner word, heb ik eigenlijk nooit wat. en juist met mijn feestje, dat overigens vrij gezellig was, zwierven er wat meer bacilletjes rond dan mijn door stress enigszins aangevreten lichaampje aan kon. ik zit al de hele week thuis. 'ha', hoor ik jullie denken, 'dat is lekker veel arendsogen lezen!' helaas. het moment dat de letters niet voor mijn ogen dansten, heb ik studieboeken voor mijn neus gehad. stel je voor dat ziekzijn leuk wordt...  :(
maar nu ben ik de correlationele onderzoeken met factor-analyses en unidimensionele studies naar religie beu en ga lekker een sinaasappeltje persen en met mijn knuffel en "arendsoog...vogelvrij" op de bank liggen!

82
Het Onzin-Forum / Re:Het weer
« Gepost op: 10 maart 2005, 16:57:36 »
het gaat niet om het doel, maar om de weg erheen. geniet van alle kleine dingetjes die aangeven dat de lente er aan komt! het is toch niet reel te verwachten dat je volgende week met blote benen naar buiten kunt, dus zie het moment waarop je voor het eerst geen trui meer aan doet al als een eerste overwinning op de winter. de dag dat ik om 7 uur 's ochtends niet meer mijn licht aan hoefde te doen op de fiets heeft me in een euforische stemming gebracht. zoiets....  ::)

83
Het Onzin-Forum / Re:Het weer
« Gepost op: 10 maart 2005, 14:12:55 »
toch hoorde ik vanochtend vogeltjes fluiten. een onmiskenbaar bewijs dat de lente in aantocht is! ruik goed, jongens, snuif diep in....voelen jullie het ook?

84
Het Onzin-Forum / Re:Verjaardagen
« Gepost op: 05 maart 2005, 17:43:57 »
ik heb met de kinderen van mijn vrienden in de sneeuw gespeeld en sneeuwpoppen gemaakt; een prima verjongingskuur blijkt. die anti-riimpelcreme heb ik maar uit mijn hoofd gezet. nu ik 2 dagen dertig ben, begin ik er wat aan te wennen... ;D

85
Het Onzin-Forum / Re:formule 1 /michael schumacher/
« Gepost op: 04 maart 2005, 18:58:41 »
ik geef een feestje en mijn broertje wil alleen komen als hij in de woonkamer mag slapen om midden in de nacht formule 1-racen te kijken.

bestaan er ook smileys die ongelovig tegen hun voorhoofd tikken?

86
Het Onzin-Forum / Re:Verjaardagen
« Gepost op: 04 maart 2005, 08:49:31 »
dank dank dank voor de diverse betuigingen, ik werd er helemaal warm van en dat is geen sinecure met deze kou.

wat wel heel confronterend was; onder aan de index van het forum staat "verjaardagen" en daar stond gisteren achter "arendsoog (17) en kiki (30)". drtig! ik had het nog niet zo beseft, maar dit liet aan duidelijkheid niets te raden over... het was des te moeilijker te accepteren door de combinatie met danils leeftijd.... :'(

als jullie mij zoeken; ik ben even wat anti-rimpelcreme aan het inslaan...

87
Het Onzin-Forum / Re:Het weer
« Gepost op: 03 maart 2005, 14:23:20 »
juist.
voorlopige conclusies: thuisblijven (dus niet hardlopen), verwarming aan (dan maakt het niet zoveel uit wat je aanhebt. ik geef een feestje, dus ik mag weer mijn mooiste kleertjes aan ;)) en taarten gaan bakken. dan moet de dag door te komen zijn zonder al te veel kleerscheuren en zonder ook maar n helder moment!

88
Het Onzin-Forum / Re:Het weer
« Gepost op: 03 maart 2005, 14:02:17 »
ik probeer ernstige kledingdilemma's voortkomend uit diffuse momenten tijdens het vroege ochtendgloren, vr te zijn, door 's avonds vast te bedenken wat ik de volgende ochtend aan ga trekken. waarmee niet is gezegd dat ik 's avonds (nog) heldere momenten heb, noch dat er met enig fatsoen te anticiperen valt op het hollandse weer. hoewel er gisterenavond ook al sneeuw lag. mijn redenering was meer: ik stap in de bus (vrijwel altijd fiets ik, maar ik was wel zo helder door te hebben dat dat nu uitgesloten was), vanuit de bus in de trein, vanuit de trein in de metro en dan een ministukje naar mijn warme aangename kantoortje. hoe lang zou ik nou effectief buiten zijn?!
de schokkende waarheid; ruim twee uur....

89
Arendsoog Algemeen / Re:Kleding Arendsoog & Lucky Luke
« Gepost op: 03 maart 2005, 13:43:19 »
ik heb het gevoel dat het meer met zijn tijd / generatie te maken heeft dan met katholiek zijn...

90
Het Onzin-Forum / Re:Het weer
« Gepost op: 03 maart 2005, 13:37:05 »
ik heb wel gewenst vanochtend dat ik mijn scarpa's aan had, maar ijdelheid is soms sterker dan gezond verstand (dat trouwens inderdaad pas tegen kwart over 8 aangaat, zo tijdens mijn eerste koffie).

Pagina's: 1 ... 4 5 [6] 7 8