Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Sheriff Grisley

Pagina's: [1]
1
Arendsoog Algemeen / Arendsoog op TV bij "Gek op Wielen
« Gepost op: 09 februari 2008, 17:51:01 »
Hallo iedereen,
Het is wel heel lang geleden dat ik actief was op het forum, maar nu heb ik weer iets meer tijd om hiermee bezig te zijn.

Zit ik vandaag naar de TV te kijken, zie ik bij het programma "Gek op Wielen" de presentator Bavo Galema met een aantal boeken van Arendsoog in zijn handen staan. Tevens verteld hij dat hij een rondrit door Arizona gaat maken op de motor. Hij vertelde dat hij op zoek is naar het wilde westen van zijn jeugdhelden Arendsoog en Witte Veder. Op www.gekopwielen.nl kan je de video bekijken

Tot binnenkort en vaker op dit forum

2
Nederlandse Arendsoogboeken / Boekbespreking Arendsoog
« Gepost op: 18 oktober 2005, 13:21:53 »
één van de oppaskinderen van mijn moeder komt naar mij toe en vraagt of hij wat Arendsoogboeken mocht lenen voor zijn boekbespreking op school (groep 7 basisonderwijs). Uiteraard heb ik daar ja tegen gezegd en tevens hem verteld dat hij een heleboel informatie kon halen op de website. Inmiddels heeft hij zijn voordracht gehouden en een 8 gekregen daarvoor. Het leukste was eigenlijk dat de lerares verbaasd was dat hij zoveel boeken had kunnen vinden. De lerares vertelde dat haar broer vroeger ook arendsoogboeken had en vond het echt leuk dat de jongere generatie ook weer deze boeken ging lezen. Wellicht kan de webmaster op de website een kopje boekbespreking maken, waar (toekomstige lezers) hun info vandaan kunnen halen.

3
Overige Discussie / Geografische ligging van de forumleden
« Gepost op: 31 januari 2005, 14:33:56 »
Wellicht leuk (kan ook handig zijn ivm boeken ed) om te weten waar de meeste forumleden wonen. Kan dan in kaart gebracht worden.
Kan ook handig zijn ivm boeken versturen. Een voorbeeld. Indien Little Eagle een boek in Nederland heeft besteld kan ze het naar een adres bij de belgische grens laten sturen en het daar dan zelf ophalen en zo zijn er nog diverse mogelijkheden. Dus.....

4
Eerlijk delen / Arendsoog Sleutelhanger
« Gepost op: 29 januari 2005, 16:33:50 »
Hierbij DE Arendsoogsleutelhanger die ook op de fandag is uitgegeven. Doot het grote succes is het voorlopig nog mogelijk deze te bestellen. De sleutelhanger kost € 1,50 p.st (excl porto). Dus indien men interesse heeft dan hoor ik het graag op :  oscar@osmi.nl.

Pagina's: [1]