Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Bob stanhope

Pagina's: [1]
1
Het Onzin-Forum / Verkoop arendsoog boeken verleden tijd?
« Gepost op: 16 maart 2005, 21:44:30 »
Nu de kruitvat 20 hardcover delen uit heeft gebracht via internet zal het niet lang duren of er komen weer meer (pocket?) delen uit en ik denk ook de dure delen 47,49,55,56,59 en 63. Ik denk dat de handel/verkoop in arendsoog boeken helemaal over gaat binnen nu en 6 maanden en dat alleen de echte liefhebbers over blijven. Wat denken jullie daarvan??  :-O

2
Het Onzin-Forum / Eerlijk delen...hoe elkaar helpen!
« Gepost op: 03 januari 2005, 22:24:27 »
Verkoop zelf al jaren arendsoog boeken(heb nu niets te koop hoor...), maar dacht nu:

Waarom zouden we elkaar niet helpen? Ik kom regelmatig arendsoog boeken tegen op rommelmarkten, internet en dergelijke. Alleen deel 47,49,55,56,58,59 en 63 zijn de dure boeken de rest is niet heel veel waard en veel aan te komen. Wat als we hier een forum maken met welke delen een ieder zoekt(welke specifieke druk, omslag, ect ect)zodat een ander dit hem kan aanbieden tegen een NORMALE prijs/of beter nog RUILEN. Verder zoekt iedereen natuurlijk een 1ste druk van deel 1 en 2 dus ook die niet vragen lijkt me. De rest is vrij: alle andere delen ,drukken, versies, Nederlands en buitenlands, omnibussen, suikerzakjes ect ect ect.

Om een start te maken:
Ik zoek:

Arendsoog suikerzakjes
Arendsoog buttens
Arendsoog posters
Arendsoog eigenlijk alles behalve de boeken.

Ik bied aan:

Een set van 4 arendsoog boekenleggers. Deze wil ik graag ruilen tegen alle andere boekenleggers en leuke arendsoog zaken!

Als we er nu voor zorgen dat alleen de echte liefhebbers hier gaan aanbieden en de handelaren(ben ik ook hoor maar niet hier)naar de aanbied pagina gaat dan komt het goed!


Pagina's: [1]