Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Sheriff Grisley

Pagina's: [1] 2 3
1
Arendsoog Algemeen / Arendsoog op TV bij "Gek op Wielen
« Gepost op: 09 februari 2008, 17:51:01 »
Hallo iedereen,
Het is wel heel lang geleden dat ik actief was op het forum, maar nu heb ik weer iets meer tijd om hiermee bezig te zijn.

Zit ik vandaag naar de TV te kijken, zie ik bij het programma "Gek op Wielen" de presentator Bavo Galema met een aantal boeken van Arendsoog in zijn handen staan. Tevens verteld hij dat hij een rondrit door Arizona gaat maken op de motor. Hij vertelde dat hij op zoek is naar het wilde westen van zijn jeugdhelden Arendsoog en Witte Veder. Op www.gekopwielen.nl kan je de video bekijken

Tot binnenkort en vaker op dit forum

2
Het Onzin-Forum / Re: Jack 50 jaar
« Gepost op: 01 mei 2006, 23:17:58 »
Beste Jack,

Nog van HARTE GEFELICITEERD


groet,

Oscar

3
Buitenlandse Arendsoogboeken / Re: DUITSTALIGE BOEKEN
« Gepost op: 31 oktober 2005, 19:31:45 »
 :Dbedankt voor de info, de link op de website werkte niet, maar nu weet ik tenminste hoeveel ik er nog moet sparen. :D

4
Buitenlandse Arendsoogboeken / Re: DUITSTALIGE BOEKEN
« Gepost op: 31 oktober 2005, 18:06:57 »
Ik heb op de homepage gekeken, maar daar krijg de volgende melding:

<<
Hieronder ziet u de Arendsoogboeken in het Duits. Naast de informatie over het boek ziet u een kleine afbeelding van de kaft van het boek. Door op deze afbeelding te klikken, krijgt u een vergroting.


Warning: file_get_contents(/home/centrale/public_html/buitenlandse/template.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/centrale/public_html/arendsoog/modules/buitenlboeken.php on line 54


>>

5
Buitenlandse Arendsoogboeken / Re: DUITSTALIGE BOEKEN
« Gepost op: 31 oktober 2005, 16:14:54 »
ik heb zojuist op het forum lopen zoeken maar kon nog nergens vinden hoeveel duitse delen er zijn uitgegeven. (wellicht zal ik wel weer niet goed gekeken hebben), maar weet iemand hoeveel delen er zijn (Jack?)


6
Buitenlandse Arendsoogboeken / Re: DUITSTALIGE BOEKEN
« Gepost op: 31 oktober 2005, 16:11:32 »
En ja hoor weer ntje erbij en wel ADLERAUGE 11- DIE SCHMUGGLER VOM RIO MALO.

7
Buitenlandse Arendsoogboeken / Re: DUITSTALIGE BOEKEN
« Gepost op: 26 oktober 2005, 12:09:00 »
Na een tijdje zoeken heb ik dan eindelijk 2 duitse boeken gevonden : ADLERAUGE NIMMT DIE SACHE IN DIE HAND en Die Bande der blauen Berge en dat samen voor 4,50. KOOPJE....

8
Nederlandse Arendsoogboeken / Boekbespreking Arendsoog
« Gepost op: 18 oktober 2005, 13:21:53 »
n van de oppaskinderen van mijn moeder komt naar mij toe en vraagt of hij wat Arendsoogboeken mocht lenen voor zijn boekbespreking op school (groep 7 basisonderwijs). Uiteraard heb ik daar ja tegen gezegd en tevens hem verteld dat hij een heleboel informatie kon halen op de website. Inmiddels heeft hij zijn voordracht gehouden en een 8 gekregen daarvoor. Het leukste was eigenlijk dat de lerares verbaasd was dat hij zoveel boeken had kunnen vinden. De lerares vertelde dat haar broer vroeger ook arendsoogboeken had en vond het echt leuk dat de jongere generatie ook weer deze boeken ging lezen. Wellicht kan de webmaster op de website een kopje boekbespreking maken, waar (toekomstige lezers) hun info vandaan kunnen halen.

9
Buitenlandse Arendsoogboeken / Re: DUITSTALIGE BOEKEN
« Gepost op: 13 oktober 2005, 13:54:31 »
Zo dat is een tijd geleden dat ik op het forum was, kost mij bijna een dag om alles weer bij te houden. Zoals sommige van jullie weten woon ik in Duitsland en werk (door de weeks) in Nederland. Ik ben helaas nog geen Duitse Arendsoogboeken tegengekomen en veel duitsers kennen het niet eens. (jammer toch). Mocht er iemand problemen hebben met de duitse taal (of met woorden) dan kun je het gerust even vragen (doe dat dan het liefst per email, omdat ik het forum TE weinig bezoek!!)

Viele Gre

Oscar

10
Archief / Re:Hoe het was op de Arendsoog Fandag
« Gepost op: 03 februari 2005, 09:52:18 »
Beste Jack,

Kijk eens op "kranten" topic wat ik vandaag onder ogen kreeg in BN/De Stem.

11
Archief / Re:FANDAG en de KRANTEN
« Gepost op: 03 februari 2005, 09:38:36 »
Hier het redactioneelstuk

12
Archief / Re:FANDAG en de KRANTEN
« Gepost op: 03 februari 2005, 09:38:08 »
Tot mijn grote verbazing staat er ineens in DeStem een levensgroot stuk (met vooraankondiging op de voorzijde) van Arendsoog 70 jaar. Ik zal de textversie (van internet gehaald) als een word bestand bijvoegen. Indien men ook het orgineel wilt hebben dan graag even een mailtje (bestand is te groot om als bijlage op het forum te zetten)

Ik zal het orgineel naar Jack sturen voor zijn archief.

Hier de vooraankondiging die op de voorpagina stond.

13
Nederlandse Arendsoogboeken / Re:Deel 18
« Gepost op: 02 februari 2005, 16:08:40 »
Jammer dat we dat de schrijvers niet meer kunnen vragen. Zouden er evt. manusscripten bestaan (Jack??) en anders blijft het gewoon gokken.

14
Archief / Re:Hoe het was op de Arendsoog Fandag
« Gepost op: 02 februari 2005, 15:44:08 »
Beste Jack,

Helaas stond er zaterdags niets in het Brabants Dagblad, tenminste niet in het gedeelte dat bij mijn kennis wordt bezorgd. Ik wilde je graag van dienst zijn, maar helaas. Ik heb ook op Internet gezocht (met mijn inloggegevens van DeStem kan ik ook het Brabants Dagblad online zien), maar als ik daar de zoekopdracht : Arendsoog intikt krijg ik helaas geen gegevens. Ik heb die ene kennis gevraagd om aan zijn collega's in Oost-Brabant te vragen om de zaterdagkrant. Hopend dat daar iets uitkomt. Komt er trouwens niemand van het Forum uit Oost-Brabant??? (toch handig als dadelijk het topic "geografisch verdeling" compleet ingevuld is.)

15
Archief / Re:Hoe het was op de Arendsoog Fandag
« Gepost op: 01 februari 2005, 21:17:20 »
jack,

ga gelijk even een telefoontjes plegen

Pagina's: [1] 2 3