Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Little Eagle

Pagina's: 1 ... 38 39 [40]
586
Arendsoog Algemeen / Re:Witte Veder welke stam?
« Gepost op: 01 januari 2005, 09:43:55 »
 [y]Dat is nu juist het plezante aan deze boeken; Witte Veder zou tot verschillende stammen kunnen behoren. Het houd mij de laatste maanden ook bezig en ik heb wat opzoekingen gedaan via internet. In Arizona zijn heel wat stammen te vinden maar enkel over de grootste vind ik genoeg informatie om een ideen te krijgen. Een Navajo is het zeker niet. Een Apache zou wl eens kunnen, maar . . .
Zoals ik al zei,het zou even goed een andere stam kunnen zijn. Een meer vredelievende stam namelijk, die gewillig in het reservaat verblijft. Wie zal het zeggen? Moest die vraag nog kunnen gesteld worden aan de Nowee's, ik denk dat ze zelf het antwoord schuldig zouden moeten blijven. Blijven zoeken is dus de boodschap.

587
Arendsoog Algemeen / Re:Vermoedelijke Tijdlijn Arendsoog
« Gepost op: 01 januari 2005, 09:23:00 »
Ik denk niet dat het de bedoeling ooit is geweest van de schrijvers om echt een tijdlijn in het oog te houden. Op de duur zou Arendsoog t oud worden en is het voor jonge lezers niet zo leuk meer. Toch vind ook ik het een erg interessante bezigheid om de juiste tijd te proberen achterhalen. Wat ons nooit echt zal lukken voor alle boeken samen. Dat maakt het wel erg spannend,nietwaar? :-O [cl]

Pagina's: 1 ... 38 39 [40]