Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Little Eagle

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 40
16
Het Onzin-Forum / Re: kleine arend als bosbouwer
« Gepost op: 24 juni 2007, 16:07:02 »
hallo,

de laatste opleiding zit er op. Ik ben wel blij want het woog een beetje zwaar door. Het vergde deze keer een beetje teveel energie.
De meeste zaken waren wel erg interessant, maar ik kon me moeilijk lang genoeg concentreren. Dit laatste was erg voor alles wat theorie betrof.
Maar dit probleem hadden de meeste cursisten.
Ik heb het geluk gehad om stage te doen in een park met een kinderboerderij.
Aanvankelijk verzorgde ik mee het groen; maar na de tweede week deed ik alle werk op de kinderboerderij mee.
Elke ochtend alle dieren vers eten en water geven. Elke dag moest er wel ergens een dierenverblijf proper worden gemaakt. Dat deed ik ook met veel plezier. Alleen heb ik wel een gevecht moeten aangaan met de kippeluis. Er is op die boerderij zo verschrikkelijk weinig personeel, dat het er meestal overschiet om tijdig de kippenhokken te kuisen. Er is wel een persoon verantwoordelijk voor het welzijn van de dieren, maar die maakt heel veel plannen die nooit worden uitgevoerd. Dat zou echt niet mogen.
Ik heb er wel degelijk veel last mee gehad. In elk geval zorg ik tijdig dat mijn kippen en alle andere dieren hier parasietvrij blijven.

De dieren op die boerderij zijn nogal verscheiden; er zijn verschillende soorten kippen, kalkoenen, pauwen, eenden, konijnen, cavia's, ganzen, duiven, geiten en schapen. Er wordt ook een everzwijn gehouden, in het park zelf dan, net als een ezel en twee pony's. Kortom, meer dan werk genoeg voor twee personen in vaste dienst.

Op de boerderij is er ook plaats voor een moestuin, een kruidtuin en wat bloemenperkjes. Zodoende had ik daar ook nog mijn werk in het groen. Mijn stage is erg afwisselend geweest. En het werd er een plezierig weerzien met een vroegere vriendin.

En nu, nog even wachten met zoeken naar werk. Ik moet er even tussenuit.

Groetjes nog aan iedereen

17
Eerlijk delen / Re: Wallpaper
« Gepost op: 10 mei 2007, 15:56:54 »
Het doet deugd om zulke beelden op je scherm te krijgen.

Ik heb de rest meteen ook opgeslagen.

bedankt Bandido! ;)

18
Eerlijk delen / Re: Wallpaper
« Gepost op: 06 mei 2007, 12:21:00 »
Erg bedankt, dit is een heel mooi beeld.
De moeite om te bewaren.

Ik heb natuurlijk wel een zwak voor arenden.

19
Het Onzin-Forum / Re: Verjaardagen
« Gepost op: 28 april 2007, 17:49:26 »
Hoi iedereen,
het gebeurt niet zo vaak meer dat ik op het forum ben. Het is juist een maand geleden dat ik ben verjaard. Met schaamte lees ik nu pas alle felicitaties.

Jammer genoeg voel ik me een beetje down. Met de liefde gaat alles nog goed. Maar toch, Johan heeft een dochter van 14 en die is bij haar moeder weggelopen. Uiteindelijk is ze na enkele dagen bij ons terecht gekomen. Het is zeker geen engeltje. Dit is gebeurd net na mijn verjaardag. Het legt enorm veel druk op ons beide en brengt veel teveel stress mee.

We hebben allerlei officiële instanties om hulp gevraagd, omdat de situatie echt ingewikkeld is en wij maar weinig zeggingsschap hebben wat dat meisje betreft.
Daarbij volg ik momenteel weer een opleiding in het groen en dat vraagt deze keer ook veel meer energie dan drie jaar geleden.
Er komen zovele problemen op mij af, dat ik erg moet opletten dat ik niet in een depressie duikel. Vijf jaar geleden is dat al eens gebeurd; dat wil ik niet meer.

Welk is daarvoor de oplossing? Opleiding stopzetten en stiefdochter weer buiten! Twee zaken die ik niet zomaar mag beslissen in mijn voordeel.

Enfin, ik kan nu toch weer op internet. Dat was een hele tijd onmogelijk door toedoen van mijn stiefdochter van 14. Nu mag ze niet meer op mijn pc, heb er een wachtwoord op gezet.

Dus, iedereen héél erg bedankt voor de felicitaties. Het doet me enorm veel deugd.

En dan nu op mijn beurt felicitaties voor de verjaardag van Jack. Ik zou zeggen, doe het véél beter dan ik.

Nog vele groetjes aan iedereen; ik probeer elke week minstens een keer naar het forum te kijken.

20
Het Onzin-Forum / Re: Line-dansen
« Gepost op: 26 februari 2007, 16:13:50 »
hallo iedereen,
ik zit momenteel thuis met griep. Mijn bed heb ik al kunnen verlaten. Maar door dat ellendig virus kon ik drie keer na mekaar niet gaan dansen.

Nu voel ik me weer veel beter en hoop morgen toch te kunnen oefenen.

Stilzitten is toch niks voor mij hoor [y]

21
Het Onzin-Forum / Re: kleine arend als bosbouwer
« Gepost op: 18 februari 2007, 18:32:46 »
Deze keer is de opleiding iets meer gericht op evenwicht zoeken en vinden tussen natuur en park. Het zijn niet alleen maar planten die aan bod komen, maar ook dieren die overal thuis horen.

Het praktisch gedeelte gaat over het leren omgaan met o a de motorkettingzaag, omdat de meesten er nog nooit mee gewerkt hadden. Het is wel plezant voor mij om enige voorsprong te hebben op de mannen in de groep. Maar ik heb ook begrepen dat ik beter voorzichtig blijf en niet teveel tekoop mag lopen met wat ik al kan.

Of ik zelfstandig een boom kan kappen? Ja, maar dan tot een zekere moeilijkheids graad. Zolang er plek is om te vallen, zit ik me er niks mee in. Zijn er teveel risico's aan verbonden om een boom te laten vallen, dan pas ik. Ik ken mijn limiet.


22
Het Onzin-Forum / Re: Jack geen familie van schrijver Arendsoogboeken
« Gepost op: 18 februari 2007, 18:24:36 »
Is dit bedoeld als een flauwe grap of wat?

Zoniet, dan begrijp ik al helemaal niet waartoe die advertentie dient!!!

Enfin,Jack, wij fans van Arendsoog weten wel beter.


23
Het Onzin-Forum / Re: Line-dansen
« Gepost op: 10 februari 2007, 20:13:48 »
Omdat ik spaarzaam moet zijn, ga ik maar twee keer meer dansen.

Zo spaar ik elke week toch 100km uit. Een enkele rit is al snel 50km ver.

Maar het doet me telkens weer erg goed.

Gisteren was ik bijna thuis toen ik een controlepost van de politie tegenkwam.

Ik kwam van de dansles, had mijn cowboyhoed nog op en had mijn haar in twee vlechten gedaan. Zodra de agent me goed kon zien stuurde hij me door. Ik kon al weer vertrekken. Ik heb al dikwijls ondervonden dat de meeste mensen wel verrast, maar tegelijk ook positief reageren als ze me zien met die hoed. Ze zijn dat hier helemaal niet gewend, zeker ook niet van een vrouw.

Zo had ik enkele maanden terug toch ook geluk op weg naar de dansles. Ook weer met mijn hoed op. In een fille even mijn voorligger aangetitst. Die bestuurder had het me erg moeilijk kunnen maken, maar waarschijnlijk vond hij me sympathiek ? en wou hij dat we beiden gewoon weer zouden verder rijden.

Ja, met die hoed op voel ik me wel erg goed in mijn vel.

Countrydansen maakt me ook erg zeker!

24
Het Onzin-Forum / Re: GROTE PECH ! ! !
« Gepost op: 10 februari 2007, 20:03:00 »
Voorlopig blijft mijn auto goed rijden.

Enfin, wat je goed noemt; het ontkoppelingspedaal blijft al eens hangen. Maar het schakelen gaat toch goed.

Mijn vriend heeft nu ook een wagen van het werk. Nu kan ik weer volledig over mijn eigen auto beschikken. Ik had hem hard nodig omdat ik mezelf moet verplaatsen voor de opleiding die ik volg bij de vdab(arbeidsbureau bij jullie?)

Allee, bedankt iedereen voor alle goeie tips en aanmoedigingen. Waar vrienden al niet goed voor zijn.

Groetjes van Kris

25
Het Onzin-Forum / Re: kleine arend als bosbouwer
« Gepost op: 10 februari 2007, 19:58:00 »
Ik denk toch dat ik geboren ben om buiten te werken.
Sedert een week ben ik weer bezig met een opleiding voor polyvalent groenarbeider. Omwille van die vorige cursus in 2004 krijg ik wel wat herhaling. Maar evengoed heb ik in deze week al enkele zeer praktische dingen bijgeleerd. Ons groepje telt zes cursisten waarvan 4 mannen en twee vrouwen. En raad eens? Het zijn juist de vrouwen die reeds ervaring hebben opgedaan in deze sector.
Blijkbaar ben ik wel de enige die al heb gewerkt met een motorkettingzaag. Ik heb al gevoeld dat ik in een hele goeie groep ben terecht gekomen. Hopelijk valt er niemand af.
Niemand kan me garandareren dat ik na deze opleiding ook snel werk zal vinden, maar dat geeft niet. Ik voel gewoon dat ik dit moet doen. De rest volgt wel.

De boskabouter in mij is dus nog niet verdwenen hé!

Vele groetjes aan iedereen op het forum; hopelijk kan ik weer wat meer tijd vrij maken om regelmatig eens langs te komen op de Arendsoogsite.

Kris

26
Het Onzin-Forum / Re: Hoe staat het met de forumleden?
« Gepost op: 05 februari 2007, 23:26:55 »
hallo Jack,

het is al laat en ik zou eigenlijk naar bed moeten.

Maar jouw bericht houdt me nog even tegen.

Ik zou ook graag enkele van die visitekaartjes hebben, maar ik vrees dat je niet veel zult zijn met een Belgische postzegel om van uit Nederland wat op te sturen naar mij.

Ik wil het wel anders oplossen, tenzij je echt graag een Belgische postzegel wil van me. Ik kan natuurlijk ook altijd een hele speciale vragen hier op de post die je dan kan houden voor jezelf; maar ik denk niet dat jij postzegels verzamelt?

Enfin, ik kan er evengoed wat geld bijvoegen hoor!

Laat je mij nog iets weten?

Erg bedankt in elk geval en vele Arendsooggroetjes van Kris

27
Overige Discussie / Re: 2007
« Gepost op: 01 januari 2007, 13:00:37 »
[cl]De allerbeste wensen voor iedereen op dit forum! [cl]

Groetjes vanuit België van Kris

28
Het Onzin-Forum / Re: GROTE PECH ! ! !
« Gepost op: 29 december 2006, 16:57:36 »
Het jaar is bijna uit en toch blijft de pech mij achtervolgen. Ik begin me af te vragen of ik het soms verdien?

Tijdens het Kerstweekend weer problemen met de koppeling. Eergisteren mijn auto laten repareren, maar ondertussen wel een andere moeten huren.
Dit keer bleek de kabel kapot te zijn.

Allee, auto gisteren gerepareerd. Gaan afhalen en rekening van bijna 100,00€ betaald. Ikke tevreden . . .

Deze morgen werkte de koppeling helemaal niks meer. De garagist belde zonet. Mijn auto zal zeker nog tot dinsdag in de garage staan met een koppeling die weer eens stuk is door die slechte kabel. Dit kan toch allemaal niet meer. Dit wordt stilaan een nachtmerrie. Met deze dagen juist zonder auto zitten, plus volgende week nog eens een rekening krijgen van zowat 500,00€?

Ik had gehoopt dat 2007 meer goed nieuws zou brengen. Dat begint echter al zeer slecht voor mij.

Hoe moet een mens er nou de moed in houden?


29
Overige Discussie / Re: Kerst 2006
« Gepost op: 19 december 2006, 16:14:02 »
ik wens iedereen van ganser harte een zeer prettige kerst toe
[/size]
en een voorspoedig 2007
[/color][/b][/i]


ps. Anko, hoe krijg jij die letters hier weer zo groot?!?

30
Het Onzin-Forum / Re: kleine arend als bosbouwer
« Gepost op: 19 december 2006, 15:59:26 »
Hallo iedereen,

de voorbije dagen heb ik me bezig gehouden met het zoeken naar een job in de zorgsector. Maar ik heb nu ondervonden dat dat niks meer is voor mij. Ik heb geproefd van het "buitenwerk" en daar gaat weinig of niks boven. [cl]

Ik moet en zal iets vinden naar mijn zin. Wanneer ik geen plezier in mijn werk ervaar, dan hoeft het niet omdat ik het dan toch niet lang volhou. Na zovele jaren heb ik eindelijk ook recht op een beetje geluk in het uitoefenen van een job. ;)

Die grote zakken met zwerfvuil worden door mij gevuld naargelang het gewicht. Zolang ik ze fatsoenlijk kan opnemen en dragen naar een centraal gelegen plekje, is het voor mij ok. De rest, het ophalen van die zakken, moet het gemeentepersoneel zelf maar doen.

We leren snel bij!!! [y]

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 40