Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - kiki

Pagina's: 1 ... 6 7 [8]
106
Het Onzin-Forum / Re:idee?
« Gepost op: 11 oktober 2004, 20:30:16 »
nee, dan de bob van chris berg  :o
maar gek, ik vond carlos juist avontuurlijk, eerst die bende, later met schepen de woeste wilde rivieren op...beetje verdwijnen in een stad....beslist geen watje eigenlijk. niet mijn type overigens. call me crazy, maar ik val enorm voor intellectuele mannen.
goed, snel weer on-topic voor het uit de hand loopt; is er al iemand begonnen aan de hand van de outline? ik wil op zich wel, maar wil eerst volgend weekend afwachten omdat ik daarna van die halve marathon af ben en bovendien een collegevrije week heb in verband met wat niet-werkenden 'herfstvakantie' noemen  ;D

107
Schrijvers en tekenaars / Re:Chris Berg
« Gepost op: 10 oktober 2004, 14:49:44 »
no offense, maar de arendsoog van kresse is toch stukken knapper....

108
Nederlandse Arendsoogboeken / Re:Diverse Vragen
« Gepost op: 08 oktober 2004, 09:47:03 »
scanprogramma's genoeg  ;D
het ging mij meer om een programma om gemakkelijk boeken in te registreren en classificeren. uiteraard kan dit ook in access, maar alles wat al verzonnen is scheelt mij weer denkwerk....

109
Het Onzin-Forum / Re:idee?
« Gepost op: 08 oktober 2004, 09:32:23 »
de outline is oké, daar zouden we mee aan de slag kunnen! persoonlijk ben ik niet zo voor een huwelijk tussen clare en arendsoog (en niet uit jaloezie  ;D), omdat ik arendsoog gewoonweg niet in een brave burgervader zie veranderen. stel dat ze kinderen krijgen?! dan is dit wel ongeveer het laatste verhaal dat we over hem kunnen schrijven. weg held... :(
optie: clare valt voor cisco, ann is woedend, een strijd ontstaat. cisco is vereerd met zoveel aandacht, maar net als hij aan wil geven dat clare hem wel bevalt, verschijnt carlos esteban de valorga; een knappe verschijning, een echte caballero en vol vuur en passie. clare is wég van hem. cisco? welke cisco? zij vertrekt met hem naar de hacienda van zijn vader en ann en cisco zijn weer precies waar ze waren, namelijk verliefd op elkaar zonder dat ze dat toe willen geven.

tot zover de romantische tint. even helpen verzinnen, jongens; welke avonturen gaat arendsoog beleven? waar wordt de echte clare verborgen gehouden? wat was de motivatie van de nep-clare? is zij iemand uit een vorig avontuur die verliefd is geworden op arendsoog en hem zo in het huwelijskbootje wil dwingen? (sorry, ik ben romantischer dan ik dacht. het mogen ook hele nuchtere drijfveren zijn, zoals geld ofzo...)

groetjes, kiki

110
Nederlandse Arendsoogboeken / Re:Diverse Vragen
« Gepost op: 08 oktober 2004, 08:59:36 »
ha miss!
heb je een link naar dat programma? ik zal wel eerst een sabbatical moeten opnemen om al mijn boeken in te voeren, maar ik denk dat het verzekeringstechnisch toch handig is. is emotionele waarde in geld uit te drukken? bij brand red ik na mijn katten eerst mijn arendsogen....
om on-topic te blijven; jack, was jij net zo blij met een arendsoogboek vroeger van 1 gulden 75 als wij nu zijn met een boek van 100 euro? met andere woorden; is emotionele waarde aan inflatie onderhevig?  :grin:

groetjes,
kiki

111
Het Onzin-Forum / Re:idee?
« Gepost op: 06 oktober 2004, 16:40:56 »
ik ben blij met de positieve reacties! miss' idee was ook leuk, om het verhaal 'door te geven', maar lijkt me wel moeilijker in technisch opzicht. zou er op de site een plekje kunnen komen waar het verhaal aangepast, aangevuld, verbeterd etc kan worden?

112
Het Onzin-Forum / idee?
« Gepost op: 06 oktober 2004, 10:20:37 »
ik zet dit maar even bij het onzin-forum neer, zodat bij eventuele verontwaardige reacties de topic snel verwijderd kan worden, maar ik loop al een tijdje met een ideetje in mijn hoofd; we mogen onszelf allemaal arendsoog-kenners noemen, en gaan ons te buiten aan analyses en interpretaties, maar zouden we niet ook gezamenlijk ons eigen verhaal kunnen schrijven? ik stel me zo voor dat miss arendsoog voor een romantisch tintje in het verhaal zorgt, dat jet arendsoog laat zien dat er hele moedige meisjes zijn, dat tino bij arendsoog een commerciële kant boven laat komen door hem een werelddeal te laten sluiten, dat jack hem in zeer correct nederlands zo nu en dan de les laat lezen aan anderen, en dat onze eigen arendsoog hem inwijdt in de geheimen van broncodes en perl. wie weet kan een deel van het verhaal zich in willemstad afsprelen, wim? ikzelf wil arendsoog wel de basisprincipes van het hardlopen bijbrengen of discussie voeren over religie. wie biedt?

groetjes, kiki

113
Archief / Re:ARENDSOOG - FANCLUB - DAG
« Gepost op: 06 oktober 2004, 09:19:49 »
ik wil niet beweren dat ik vermogend ben, maar voor een arendsoog-fanclubdag heb ik best een bescheiden bijdrage in de kosten over. dacht je aan het huren van een locatie? heb je een beeld van bijkomende kosten?
groetjes, kiki

114
Arendsoog Algemeen / Re:Vermoedelijke Tijdlijn Arendsoog
« Gepost op: 25 augustus 2004, 09:24:41 »
1970?  ;)

over die opvolger-kwestie is al vaker gesproken in het oude forum. strikt gezien is iedere president na lincoln een opvolger, dus laten we dat als dichterlijke vrijheid zien. de tijdlijn is inderdaad een verwarrende kwestie, te meer daar het niet eens zeker is dat de boeken in chronologische volgorde bedoeld zijn. niet in alle boeken wordt terugverwezen naar eerder verschenen delen.

115
Arendsoog Algemeen / Re:Waar in Arizona???
« Gepost op: 25 augustus 2004, 09:19:10 »
de afstanden die arendsoog te paard aflegt (let wel; 1 pk) zijn onwaarschijnlijk groot en vragen zelfs per auto vaak meerdere dagen tijd, daar waar arendsoog binnen enkele uren op de plaats van bestemming is. er zijn denk ik meerdere redenen waarom dit soort "fouten" in de verhalen zijn geslopen. het hield de schrijvers waarschijnlijk minder bezig dan de grote lijn van het verhaal (alleen mensen die tien keer met een zucht van genot hetzelfde arendsoogboek lezen, vallen dit soort details op  :P) en verder denk ik dat ze eerder een gevoel wilden oproepen dan realistische informatie geven; je moet je voor kunnen stellen dat arendsoog na een rit van vijf uur afgepeigerd is, omdat dat belangrijk is voor het verhaal.

116
Eerlijk delen / Re:Arendsoog in top 20
« Gepost op: 20 augustus 2004, 09:09:08 »
ik ben naar de tentoonstelling geweest, om maar één reden. en heb inderdaad een half uur met tranen in mijn ogen van ontroering naar de eerste arendsoog gekeken...

117
Schrijvers en tekenaars / Re:Beste schrijver
« Gepost op: 19 augustus 2004, 22:37:26 »
ik vind in pauls boeken arendsoog meer echt een persoon en niet een geďdealiseerd held-figuur zoals in de boeken van zijn vader. daarbij ontwikkelt hij gaandeweg een vorm van humor die ik zeer amusant vind; soms baldadig, soms sarcastisch, maar altijd scherp. ook de andere karakters zijn meer uitgewerkt; moeder stanhope is niet meer alleen "och jongen toch" en "zou je dat nou wel doen", maar toont begrip voor (of heeft zich neergeld bij) arendsoogs zucht naar avontuur - pardon, wens om de mensheid te helpen :). en zelfs ann wordt moediger en toont een kordaatheid die in die tijd als schokkend ervaren moet zijn als zij verbeten haar pistool richt op de schurken die het gewaagd hebben haar moeder te gijzelen. kortom, geef mij paul maar. het zijn trouwens de boeken van j. nowee die mijn liefde voor arendsoog hebben doen ontvlammen! dus tweemaal applaus zegmaar.

118
Het Onzin-Forum / Re:Verjaardagen
« Gepost op: 19 augustus 2004, 21:34:04 »
ik vier mijn verjaardag gelijk met ons aller opperhoofd; 3 maart.

Pagina's: 1 ... 6 7 [8]