Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Pluma Blanca

Pagina's: 1 2 [3]
31
Vraag het aan de leden... / Re: winterboeken.
« Gepost op: 09 januari 2007, 18:08:36 »
Hey,

Er staaan er momenteel een paar op marktplaats van 1969 en 1968.

32
Overige Discussie / Re: Voorstellen
« Gepost op: 08 januari 2007, 15:33:51 »
Oh Ik koop ook wel eens boeken voor 5 of 10 euro ofzo, maar alleen boeken die dat waard zijn zoals de hogere delen en de 4kleurenuitgaven. Ik betaal naar de waarde van de boeken, of dat nu 2,10 of 30 euro is. Maar ik kan het me natuurlijk niet veroorloven om 125 euro voor deel 63 te geven, dat heb ik simpel weg niet voor zo'n boek. Wat de 4kleurenuitgaven betreft, daar wordt op marktplaats zoveel jacht op gemaakt dat je direct iets hoger moet gaan liggen om de anderen voor te zijn. De lagere delen kom ik vanzelf wel een keer tegen voor beneden de 2 euro.

PS die boeken die je noemt Paul die ken ik niet.

33
Overige Discussie / Re: Voorstellen
« Gepost op: 06 januari 2007, 16:52:04 »
Ha, hier kan ik me dus voorstellen. Ik was er al naar op zoek.   :)

Laat ik dan maar direct van wal steken:  Ik ben altijd al een fan geweest van alles wat maar met cowboys en dergelijke dingen te maken heeft, en dan vooral de wild west verhalen, de boeken dus.

Ik had al heel lang Arendsogen in de kast staan maar sinds kort ben ik echt fanatiek aan het verzamelen gegaan en heb ik me geregistreerd op deze site. Ook ben ik veel actief op marktplaats. Mijn streefdoel is om alle uitvoeringen van Arendsoog binnen te krijgen voor zo weinig mogelijk geld. Ik maak er een sport van om ze zo goedkoop mogelijk te krijgen. Dit gaat natuurlijk heel lang duren, maar ik heb de tijd. Mocht het echt niet lukken dan kan ik altijd nog een beroep doen op onze handelaars ;)

Naast Arendsogen heb ik ook nog eindeloos veel boeken over het wilde westen zoals Joe Silent, Tex willer, Buffalo Bill, De Nachthavik en Winnetou en Old Shatterhand, Sherrif Tucker, de Texas rangers en de Kid van Arizona (Mischien een collega van Arendsoog?), stuk voor stuk mooie boeken. De Karl May serie verzamel ik trouwens ook.34
Overige Discussie / Re: 2007
« Gepost op: 06 januari 2007, 16:25:55 »
Ook allemaal van mij de beste wensen en een gelukkig 2007 en tevens succes met het verzamelen  :)

35
Nederlandse Arendsoogboeken / Re: arend of cowboy op rug boek
« Gepost op: 02 januari 2007, 10:40:29 »
Ik ben nu nog maar kort aan het echte verzamelen, maar het is me wel opgevallen dat de Arendsoogserie eigenlijk een grote mengelmoes is van allerlei drukken, kaften, omslagen, schrijvers, HOOGTEVERSCHIL bij de gelamineerde uitgaves, heel veel diverse uitvoeringen (alleen al van deel 1 heb ik nu al 6 varianten gezien) en ga zo door. Deel 12 heeft 2 soorten afbeeldingen op de kaft (waarom is dat eigenlijk?).

Zo kun je nog een hele tijd doorgaan, er bestaat wat dat betreft volgens mij geen complete serie. Als je alle gangbare boeken wilt hebben, dus deel 1 en 2 die oudste ilustratie, deel 1 tm 9 de 4kleurenkaft, 1 tm 40 met een linnen kaft en ook nog eens met een losse omslag (dus 80 boeken) en dan ook nog eens de hele serie gelamineerd, 1 tm 63, deel 12 heeft twee uitvoeringen dus dan komen er nog eens 2 bij, dan praat je al over 156 boeken.

Tel je daar de extra nog bij op + de omnibussen, dan kom je zo rond 160 verschillende soorten boeken ZONDER alle variaties en drukfouten die er in de omloop zijn.

Malberg heeft er wat dat betreft een potje van gemaakt, en ik ben het met Kootw eens dat er zijn gewoon teveel "uitzonderingen op de regel" zijn.

P.S. Mischien maakt dit het verzamelen van de Arendsoogserie zo leuk, Al die verschillen hebben gewoon wat.

36
Vraag het aan de leden... / Welke schrijver?
« Gepost op: 29 december 2006, 14:50:35 »
Ik ben benieuwd wie jullie nu eigenlijk de beste schrijver vinden. Nouja, de beste bestaat natuurlijk niet, ze zijn allebei goed, maar persoonlijk vind ik J. Nowee toch een iets mooiere schrijfstijl hebben. Mede doordat hij meer oudHollandse woorden gebruik en nog meer van zulke dingen.

Wat vinden jullie?

37
Arendsoog Algemeen / Re: De wapens van Arendsoog en Witte Veder
« Gepost op: 29 december 2006, 14:40:28 »
Ga er maar gewoon vanuit dat het Colts waren,  90% van de cowboys toen gebruikten Colts.45

38
Vraag het aan de leden... / Re: hebben alle stoffenkaften ook een omslag?
« Gepost op: 07 december 2006, 18:49:15 »
oke, mooi dat ik dit weet. In ieder geval bedankt.

Maar nu nog een vraag, bij de kaften op deze site staat dat er boeken zijn met 2 verschillende soorten afbeeldingen, zoals deel 12. Hoeveel delen zijn er die dat ook hebben en welke delen zijn dat?

En wat betalen jullie er zoal voor?

39
Vraag het aan de leden... / hebben alle stoffenkaften ook een omslag?
« Gepost op: 07 december 2006, 15:21:30 »
Ik was laatst bij een atiquariaat en die had nog een aardig stel boeken. Toen hij ze me aanwees wees hij ook een paar stoffenkaften aan en hij zij dat deze ouder waren dan met omslag. Ze waren daardoor ook een stuk duurder.

Klopt dit? ik heb er mijn twijfels bij want als je de losse omslag weghaalt heb je ook precies dezelfde stoffen kaft. Nu is het mij vraag of alle boeken met een stoffen kaft ook een losse omslag hebben of gehad.

Als dat zo is hebben dus alle boeken met een stoffen kaft die bijvoorbeeld op marktplaats staan eens een losse omslag gehad?

Pagina's: 1 2 [3]