Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Little Eagle

Pagina's: [1]
1
Het Onzin-Forum / GROTE PECH ! ! !
« Gepost op: 04 oktober 2006, 21:40:12 »
Alsof ik nog niet genoeg pech heb op financiëel gebied door voorlopig geen inkomen te hebben, is mijn auto stuk. Althans, de ontkoppeling.

Deze morgen heb ik mijn wagen nog eigenhandig naar de garage gereden. Mannen die iets van auto's kennen zullen wel weten dat dat eigenlijk niet zo simpel is. Telkens je voor een hindernis moet stoppen heb je prijs. Motor stil leggen en zodra de weg vrij is starten en vooruit schieten.

Ik ben zo deze ochtend, toen het nog vrij rustig was, tot bij de garage geraakt.

Ik hoop al de hele tijd dat dit jaar snel voorbij zal zijn. Dan is het misschien gedaan met die pech. We zullen zien hé!

 [y] ??? [y]

2
Buitenlandse Arendsoogboeken / DUITSTALIGE BOEKEN
« Gepost op: 12 juni 2005, 19:14:00 »
Hoewel ik een bepaald boek aan het lezen was, kon ik het toch niet laten om reeds een stukje in mijn pas verworven duitse Arendsoog te lezen.

Het leest eigenlijk nog vrij vlot; wel ietsje trager omdat je het niet gewend bent. Sommige woorden ga ik wel opzoeken in een woorden boek omdat ik ze later ook eventueel zou willen gebruiken. Je kan natuurlijk ook alles begrijpen zonder er een woordenboek bij te halen, maar dan leer je niet zoveel bij als ik zou willen.

Ik heb nog maar één hoofdstuk gelezen hoor. Verdere commentaar zal zeker nog volgen.

Little Eagle [cl]

3
Het Onzin-Forum / Verhouding Man/Vrouw
« Gepost op: 12 april 2005, 11:26:55 »
Ik heb gemerkt dat de verhouding van man tot vrouw op het forum is gewijzigd. We staan als vrouw nu evenredig tot de man. Amai, wat een technische uitleg! ::)

Hebben we dat niet goed gedaan?

Nu weer aan de mannen! ;D

En zeg nu niet dat jullie ons expres laten winnen. :D

 :-O Jammer dat er nog geen cowgirl is bij de emoticons?! ???

4
Arendsoog Algemeen / Karakter van Arendsoog
« Gepost op: 09 april 2005, 15:05:53 »
Telkens ik een boek lees, treft het me dat de beide schrijvers veel karaktertrekken van Arendsoog naar voren brengen. Misschien is het niet slecht om er eens over te discussiëren in dit topic. Graag ook reacties over de karaktertrekken van Witte Veder en de andere belangrijke personen in het leven van Arendsoog. Zoals dan zijn familie en kennissen . . .
 
Hopelijk vindt iedereen dit boeiend genoeg.

Groetjes van Little Eagle. ;)

5
Het Onzin-Forum / Line-dansen
« Gepost op: 26 februari 2005, 22:04:52 »
Je moet het echt eens proberen; het is echt de moeite waard.
Eens je de eerste stap hebt gezet, is er geen tegenhouden meer aan. Voortaan ga ik samen met een vriendin op donderdagavond naar de les. Beginners en gevorderden volgen samen les tussen 19u en 21u. Je moet dus ook niet een heel uur aan een stuk op die dansvloer staan; dat hou je in het begin niet vol. Het vraagt veel ennergie; is nog goed om je fysiek wat op te bouwen en om desnoods wat af te slanken?! ;)

Ik ben iemand die anders nooit op de dansvloer kom; nogal verlegen!
Maar in dit geval trek ik het me niet zo erg aan. Ik was achteraf een heel ander mens. Ik kon precies de hele wereld aan en dat gaf me goede moed. De sfeer was ongelooflijk goed. Er deed daar maar één man mee en die had het lef om naast mij in de rij te komen staan. Héél stom van hem, want ik had het nog nooit gedaan en zou dus vroeg of laat een stommiteit begaan. Inderdaad ging ik op een keer de verkeerde kant op en trapte op die man zijn tenen. Kleinzerig dat die was; ik met mijn 50kg had hem pijn gedaan. Hij verdween meteen. Heb hem niet meer gezien daarna. Moest hij maar niet zo kort op mij komen staan dansen. :grin: :D ;)

Volgende donderdag een nieuw verslagje, hoop ik toch! ;)

6
Arendsoog Algemeen / DUIVELSKUNSTENAARS
« Gepost op: 05 februari 2005, 20:18:00 »
Omdat Arendsoog en Witte Veder soms als duivelskunstenaars worden omschreven heb ik dit topic gestart. Bedoeling is om hier alles neer te pennen. ;)
Zodoende komen al hun wonderlijke handelingen op een rijtje te staan. Ik vermoed dat we er wel eens van versteld zouden kunnen staan. ???

Vergeet ze niet te noteren terwijl je leest; hun duivelskunsten zijn we al zo gewoon dat we er wel eens over gaan zonder er erg in te hebben.

Little Eagle(Kris) :-O

7
Dit is dan bedoeld voor de resterende delen van Paul Nowee. De Extra Arendsoog heb ik hier ook geplaatst.

Nu kunnen we beginnen met eender welk boek te bespreken. Het is zeker niet mijn bedoeling om alles op volgorde te doen.

Little Eagle(Kris) :-|

8
Nederlandse Arendsoogboeken / Boeken van Paul Nowee: delen 21 t.e.m. 40
« Gepost op: 05 februari 2005, 00:05:34 »
Omdat Paul Nowee meer dan 40 delen heeft geschreven, hier een topic voor zowat zijn eerste helft van boeken : van deel 21 tot en met deel 40.

Ik denk toch dat het de moeite loont om Pauls boeken in twee topics te plaatsen.

Little Eagle(Kris) :-O


9
Nederlandse Arendsoogboeken / Boeken van Jan Nowee: t/m nr. 20
« Gepost op: 04 februari 2005, 23:40:13 »
In de hoop dat het niet te verwarrend over komt start ik hier een eerste nieuw topic bedoeld om de boeken van Jan Nowee te bespreken.

Hier worden enkel de eerste 19 delen behandeld. Nr 20 krijgt een apart topic, omdat beide schrijvers eraan gewerkt hebben.

Ik hoop dat de andere forumleden ermee akkoord gaan. Ik heb er wel behoefte aan, net als Sheriff Grisley, om de boeken meer apart te bespreken. Mekaars ideeën uitwisselen over een bepaald boek; dat moet kunnen. Ben er erg benieuwd naar.

Ik sta vanzelfsprekend open voor andere, eventueel betere ideeën.

Little Eagle(Kris) :-O

10
Arendsoog Algemeen / De eetgewoontes van Arendsoog en ...
« Gepost op: 03 februari 2005, 20:50:41 »
Dit onderwerp komt in elk deel voor. Onder allerlei omstandigheden moeten Arendsoog en Witte Veder hun honger toch kunnen stillen. Soms eten ze heel lekker; maar een enkele keer knort hun maag erg lang omdat ze geen tijd of gelegenheid krijgen om iets te eten.
Dikwijls blijft de schrijver nogal vaag over wat ze eten.
Ik vermoed dat hierover nog wel heel wat te vertellen valt. Zeker na dat Arendsoogmenu op de Fandag.

Hopelijk leren we veel bij. Want daar gaat het mij om. De eetgewoontes in Arizona kunnen niet dezelfde zijn als die van ons.

Little Eagle(Kris) :-O

11
Arendsoog Algemeen / De wapens van Arendsoog en Witte Veder
« Gepost op: 20 januari 2005, 15:58:21 »
Ik vraag me al een hele tijd af met welk soort wapens Arendsoog en Witte Veder schieten. Ik heb al geleerd dat er een wezenlijk verschil is tussen een pistool en een revolver. Soms gebruiken ze ook een geweer. Ik veronderstel dat daar ook wel verschillende soorten zullen bestaan hebben eind de 19de eeuw? Wie weet er iets meer over? :-\

Little Eagle(Kris) :-O

Pagina's: [1]