Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - esjendal

Pagina's: [1]
1
Het Onzin-Forum / goedkope 63
« Gepost op: 24 augustus 2010, 12:12:14 »
Hallo,

Ik zat een beetje op marktplaats te kijken en kwam wel een erg goedkope Arendsoog 63 tegen. Ik ga hem zelf niet kopen dus laat ik het aan jullie over.                                                   esjendal :-O


p.s. Het is van een andere Jordy

2
Eerlijk delen / het western deuntje
« Gepost op: 13 juli 2010, 12:21:58 »
Het western deuntje zoals gespeeld in de film the good the bad and the ugly. muzikant ennio morricone. zie hieronder de link


                                     http://www.megaupload.com/?d=FH7JVFEX

                  
                                                         esjendal :-O

3
Nederlandse Arendsoogboeken / Zwerfboeken
« Gepost op: 04 juni 2010, 14:57:29 »
Hallo allemaal,

Mischien weten jullie het al, je kan zomaar ergens boeken achterlaten (dus niet raar opkijken als je zomaar een boek op een bankje ziet slingeren) deze actie heet zwerfboeken, Mischien is het een leuk idee mischien een arendsoog boek achter te laten zo kunnen we arendsoog weer wat populairder maken bij de jonge lezers. ik heb zelf al een arendsoog achtergelaten (een dubele van die ik van mijn oom gekregen heb).
op deze site kan je meer info vinden: www.kinderzwerfboek.nl

                                                  esjendal :-O

4
Nederlandse Arendsoogboeken / Nummer 63
« Gepost op: 19 mei 2010, 20:26:43 »
Hallo allemaal,

Ik vraag me afentoe af hoe de forumleden aan hun nr 63 zijn gekomen, Heb je hem gekocht bij Tuinman of het je hem voor een paar eurotjes op de rommelmarkt gekocht. Vertel hier je verhaal.


                                                                                                  Esjendal :-O

5
Arendsoog Algemeen / Arendsoog de film
« Gepost op: 12 december 2009, 11:07:19 »
Hallo allemaal,

Ik zat te denken over een film van arendsoog, Dat zau veel reclame voor de boeken opleveren en voor elke arendsoog fan is het natuurlijk geweldig als er een film uitkomt. Ik ben 12 jaar dus ik zau niks kunnen regenlen ;D, en ik weet ook niet of het in stijd gaat met het testament van P.Nowee mischien kan jack hier andwoord op geven maar in iedergeval het zau wel leuk zein.

                 M.v.g Jordy

6
Vraag het aan de leden... / Herdrukken
« Gepost op: 05 december 2009, 11:57:46 »
Hallo,

Ik heb 2 Boeken van arendsoog en nu blijken dat herdrukken te zijn van de company of books. Nu ben ik daar erg blij mee want als je de orginele op marktplaats koopt heb je altijd kans dat het boeken zijn in waardelose staat en ze er wel bij zetten dat ze in prima staat zijn, daar heb ik zo'n hekel aan. Maar nu heb ik de vraagkan iemand alle herdrukken van de company of books voor me op een rijtje zetten ik heb al op google gezocht maar kon niks vinden.

                                M.v.g Jordy Esschendal

7
Vraag het aan de leden... / Daniel
« Gepost op: 02 december 2009, 19:51:51 »
Hallo,

ik hed de vraag of daniel spinger nog wel iets doet aan deze site, dat is niet beledigend bedoeld voor daniel. En zoja hoe heet daniel dan op het forum.


           M.v.g Esjendal

Pagina's: [1]