Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - Imajica

Pagina's: [1]
1
Arendsoog Algemeen / Arendsoog epub
« Gepost op: 25 juli 2020, 12:45:13 »
Van Jack heb ik ooit eens de epubs ontvangen, maar door een crash jaren geleden deze kwijt geraakt. Ik keek vandaag op Spotnet, daar staan alle (!) Arendsoog boeken digitaal, inclusief Was getekend.. Arendsoog.

2
Nederlandse Arendsoogboeken / Forum nog actief ?
« Gepost op: 25 juli 2020, 11:45:48 »
Hi,
Lang geleden heb ik mij op dit forum geregistreerd en wat berichten geplaatst. Daarna is het forum een beetje in vergetelheid geraakt door mij. Maar zo te zien bij wel meer mensen. Sinds 2018 is er niet veel gepost. Zijn er nog actieve leden ?

3
Arendsoog Algemeen / Arendsoog in Pep
« Gepost op: 25 april 2014, 20:04:11 »
In het pas uitgekomen 'De Jaren Pep' album van Ger Apeldoorn over de opkomst en ondergang van Pep, wordt ook uitgebreid stilgestaan bij Arendsoog in dit blad:


4
Vraag het aan de leden... / Introductie
« Gepost op: 26 mei 2013, 11:48:35 »
Hoi allemaal,
Ik zag zo snel geen introductie topic, dus gooi ik het er hier maar in.  :D
Mijn vader had vroeger (jaren 50) een paar Arendsoog boeken die ik later heb gekregen. Ik ben toen verder gegaan met de verzameling en iedere verjaardag/sinterklaas kreeg ik wel weer een nieuw boek erbij. Ik heb in iedergeval fijne herinneringen aan de Arendsoog boeken, en ik denk dat ik binnenkort maar eens een aantal ga herlezen  ;)
Ik heb geen zoon aan wie ik de boeken kan doorgeven en ik denk niet dat mijn dochtertje geinteresseerd zal zijn in de boeken ben ik bang.

Leuk dat er een Arendsoog forum is !

Pagina's: [1]