Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - kiki

Pagina's: [1]
1
Het Onzin-Forum / het liefdesleven van de forumleden
« Gepost op: 22 april 2005, 09:04:03 »
omdat arendsoog's liefdesleven een stille dood gestorven is en de liefde de mensheid toch aardig bezig weet te houden, een nieuw topic! ik zal beginnen; ik ben nu ongeveer twaalf jaar samen met mijn jeugdliefde, we hebben twee poezen en hoeven daarom geen kinderen en het is nu lente en dan word ik altijd verliefd. meestal op arendsoog...  ;D
wie volgt?  ;)

2
Nederlandse Arendsoogboeken / analyse van de boeken
« Gepost op: 20 april 2005, 19:31:36 »
het lijkt me leuk om eens diepte-analyse toe te passen op de arendsoogboeken. natuurlijk zijn het in de eerste plaats fantastische leesboeken, maar volgens mij bieden ze meer dan dat. ik geef een aantal voorbeelden, dan kunnen we die gezamelijk uitwerken. het oedipus-complex is natuurlijk evident in de verhalen, ik herken een aantal van jung's archetypen en ik kan arendsoog's constitutionele type aangeven, aslmede zijn religieuze dispositie. ook de tekeningen zijn leuk iconologisch te duiden. daarnaast is er historisch sprake van anachromismen en letterkundige duidingen kunnen ook interessante visies opleveren.
geef maar aan wat uitgewerkt moet worden! en doe vooral zelf ook mee, hoe meer analyses, hoe beter, want daar leren we allemaal van en ik vind het ook beslist recht doen aan de boeken!

3
Het Onzin-Forum / idee?
« Gepost op: 06 oktober 2004, 10:20:37 »
ik zet dit maar even bij het onzin-forum neer, zodat bij eventuele verontwaardige reacties de topic snel verwijderd kan worden, maar ik loop al een tijdje met een ideetje in mijn hoofd; we mogen onszelf allemaal arendsoog-kenners noemen, en gaan ons te buiten aan analyses en interpretaties, maar zouden we niet ook gezamenlijk ons eigen verhaal kunnen schrijven? ik stel me zo voor dat miss arendsoog voor een romantisch tintje in het verhaal zorgt, dat jet arendsoog laat zien dat er hele moedige meisjes zijn, dat tino bij arendsoog een commerciŽle kant boven laat komen door hem een werelddeal te laten sluiten, dat jack hem in zeer correct nederlands zo nu en dan de les laat lezen aan anderen, en dat onze eigen arendsoog hem inwijdt in de geheimen van broncodes en perl. wie weet kan een deel van het verhaal zich in willemstad afsprelen, wim? ikzelf wil arendsoog wel de basisprincipes van het hardlopen bijbrengen of discussie voeren over religie. wie biedt?

groetjes, kiki

Pagina's: [1]