Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Betty

Pagina's: [1]
1
Vraag het aan de leden... / Re: KRO Hoorspel over Arendsoog
« Gepost op: 19 januari 2008, 19:53:20 »
Ik zal eens informeren bij de KRO.. Er is inmiddels een soort mediacentrum in Hilversum, misschien hebben ze daar nog opnames? Als ik verder kom, laat ik het jullie weten!

Groetjes, Betty.

2
Vraag het aan de leden... / KRO Hoorspel over Arendsoog
« Gepost op: 17 januari 2008, 20:25:34 »
Hallo allemaal,

Ik lees steeds dat de KRO Arendsoog als hoorspel heeft uitgezonden. Zijn hier nog geluidsopnames van?

Groeten van Betty

3
Arendsoog Algemeen / Re: Verrassing!
« Gepost op: 16 juni 2006, 21:32:12 »
Ik heb me eens laten vertellen dat Nowee's boeken in eerste instantie werden afgekeurd door de een of andere commissie omdat ze te ruw zouden zijn. Daarom zou hij het katholicisme er een grotere rol in hebben laten spelen. Dat klopt toch?

Inderdaad, het werd rap minder, maar toch blijft in mijn beleving het Geloof wel langer doorspelen. Ik zit momenteel in deel 9 te lezen en ook daarin wordt nog regelmatig op de "Voorzienigheid" vertrouwd. Waar echter de schurken in deze delen nog "wel van dit en van dat!" razen als ze boos zijn, wordt dit later verteld als "Hij slaakte een (vreselijke) vloek uit" en worden ze vervolgens door opmerking van onze held de mond gesnoerd.

4
Arendsoog Algemeen / Re: Arendsoog brief kaart
« Gepost op: 16 juni 2006, 21:20:23 »
Hey, die bestandjes zijn die ook toegankelijk voor de rmindere goden onder de Arendsoog kenners? Ik vind de tekeningen van Kresse echt schitterend! Hij tekent onze held als een echte held, zoals ik hem mij ook voorstelde toen ik jong was... (ik verslond overigens zijn boeken van Erik (met een k toch?) de Noorman ook, aangespoord door mijn vader die ze ook al las).

Graag verneem ik van je!

Groeten van Betty.

5
Nederlandse Arendsoogboeken / Re: arend of cowboy op rug boek
« Gepost op: 11 december 2005, 21:25:15 »
Hoi, ik ben nieuw in dit forum (weet eigenlijk pas sinds het artikel in de krant dat dit er is....) maar ben wel de gelukkige bezitster van de complete Arendsoogcollectie (en was vroeger als meisje van 8 stik jaloers op Ann met zo'n broer!). Ik heb ook een eerste druk van nr 31, stoffen kaft en een cowboy, maar ook een vierde druk met een losse papieren omslag en stoffen kaft. Op het stoffen kaft staat een cowboy, op de papieren omslag (Hans G. Kresse) een arend. Van nr 32 heb ik alleen een harde kaft, met een arend. Maar wat wil je, 't is een 8ste druk...


Pagina's: [1]