Het Arendsoog Forum

Overige Dingen => Het Onzin-Forum => Topic gestart door: Arendsoog op 09 oktober 2006, 18:56:09

Titel: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 09 oktober 2006, 18:56:09
Beste forumgangers!

Ik heb me net weer eens op het forum gestort en gekeken naar jullie commentaar op hoe het momenteel staat. Het is voor mij altijd fijn als jullie wat van je eigen topics kunnen opschonen, verder zullen jullie voor een grote schoonmaak even moeten wachten tot mijn collegevrije weken in november...

Goed, waar dit topic dus eigenlijk voor is, is de "algemene update" waar Marthe al over schreef. Heb je een tijdje geen tijd gehad om iets van je te laten horen op het forum? Laat hier dan gewoon even weten hoe het met je gaat en of er nog spannende dingen gebeurd zijn de afgelopen tijd. Berichtjes van 1 zin zijn niet helemaal de bedoeling: gebruik dit topic gewoon als je even de tijd hebt om in een stukje te vertellen hoe het gaat. Dit topic blijft bovenaan staan in het onzin-forum, dus je hoeft nooit ver te zoeken...

Ik zal zelf maar het goede voorbeeld geven... Zoals Marthe al zei: ik heb het druk. Nu hoor ik jullie denken: wanneer niet? Opzich een terechte gedachte, maar zo druk als nu kan ik me niet herinneren dat ik het ooit gehad heb. Vroeger had ik namelijk nog het voordeel dat ik geen ruk aan school hoefde te doen ťn dat ik niet werkte. Die beide voordelen zijn nu helaas verdwenen.

Goed, ik studeer dus. Het prototype van de student is uiteraard lui, veel bier, weinig leren, veel slapen. Ik moet zeggen dat ik tot nu toe nog niet zo heel veel merk van dat gebeuren. Om enigszins bij te blijven (dat ik dat probeer is misschien waarom ik niet in het prototype pas... :P) moet ik elke doordeweekse dag minstens 2 uur aan mijn vakken besteden. Daarnaast moet ik elke dag naar R'dam voor colleges, waar ook de nodige reistijd in gaat zitten. De studie bevalt tot nu toe prima, rechten is tot nu toe echt heel simpel, economie is bij vlagen ontstellend lastig (DIT is pas wiskunde, je wilt het niet weten, ik dacht niet dat ik het ooit zou zeggen, maar het is MOEILIJK!!!).

Daarnaast werk ik dus ook nog. Iets met hoog uitgavepatroon en te weinig geld zeg maar. Ik heb me naar binnen weten te lullen bij de kledingzaak waar ik zelf vaste klant was (scheelt naast mijn salaris ook weer 30% van de prijs ;)) en ben daar dus woensdag, vrijdagavond en zaterdag te vinden. Het werk is lekker ontspannen, het is een wat luxere zaak met klanten die graag een glaasje wijn drinken tijdens het uitzoeken van een paar pakken, die categorie zeg maar. Op zaterdag moet ik zelf ook in pak :P Het is even wennen, maar ach, het is een leuke werkervaring :)

En dan tijdroof-factor nummer 3: my girlfriend. Tja, wat moet ik daar nog over zeggen. Het kost veel tijd. Maar het is wel weer enorm leuk. Zucht :z Het leven is maar lastig mensen ;)

Naja, inmiddels ben ik lekker verkouden aant worden, ik wil eigenlijk morgen niet naar de uni, maar moet toch, want Case toegepaste economie inleveren. Daarna maar weer lekker mn bed in, alhoewel ik 's avonds via internet een taalniveau-toets voor rechten moet maken. Dat wordt nog spannend, dat snappen jullie ;)

Tot zover vanuit Zoetermeer, ik hoor graag hoe het met jullie staat!

Groetjes!

DaniŽl

Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 09 oktober 2006, 19:29:22
 :o :o

druk dus daniel

goed korte update va mister puurveen

druk met sporten in vrijetijd

voor de rest probeer ik in de rest van de tijd zoveel mogenlijk euro's bij elkaar teschrapen als handelaar in arendsoog boeken en van alles en nog wat

moet zeggen gaat met de arendsoog handel weer de goede kant op
de laatste 3 weken
is toch altijd weerlastig om alle nr's op voorraad tehouden
dat alleen al blijft al een sport op zich ;)
maar zo blijft men bezig

oja aankomend weekend even de hort op fam uitje naar drente
we gaan ook naar de dieren tuin in emmen
/ en  ja ik ga mijn fam bekijken/

oja tip van de sint een mooi arendsoog boek

of een mooi ander strip boek bij voorbeeld

zie ook mijn ebay shop

voor de rest laat ik mij wel horen op het forum

 
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jurgen Rinkel op 09 oktober 2006, 22:50:48
Laat ik hier ook maar eens wat schrijven.

Ik zit ondertussen in Atheneum 5 en doe het profiel Natuur en Techniek met als bijvakken Economie 1 en Biologie 1,2. Al met al een vrij druk profiel.

Nu is het bij mij op school zo dat wij eens in de zes weken een tentamenweek hebben, en daarbuiten vrijwel geen toetsen. In theorie betekent dat dat je zes weken de tijd hebt om alles af te maken, en dat dus makkelijk kunt inplannen.
In de praktijk gaat dat dus even anders. Je maakt vijf weken niks en komt in de zesde (de tentamenweek) tijd tekort. Schiet dus niks op. :z
Vorig jaar had ik hier nooit zo'n last van, maar a.s. woendsdag begint de tentamenweek en ik kom erachter dat ik met natuurkunde en scheikunde een behoorlijk eind achterloop. Wiskunde en Biologie gaan gelukkig wel goed.

Maar genoeg over school. Iets anders waar ik mee bezig zou moeten zijn, maar het niet ben is de Arendsoog-encyclopedie. Zoals bekend wil ik hier een website van maken, en ik heb al op papier hoe ik dat zou willen hebben. En verder is het nog niet gekomen.
Ik hoop dat ik in de herfstvakantie er aan toe zal komen, en als ik niet teveel moet werken gaat dat zeker lukken.

Maar wat doe ik dan eigenlijk wel? Tja, op zaterdag werk ik, en voor de rest zou ik het eigenlijk ook niet weten. Oh, ja, ik lees nog wel eens een boek (net nog "The Lord of the Rings" uitgelezen, voor de derde keer) maar voor de rest.

Maar zo staat mijn leven er dus op dit moment voor.

Groeten,
Jurgen
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 10 oktober 2006, 22:31:21
Ik sluit me graag aan bij dit initiatief.

Ben de laatste maanden ook niet echt actief geweest op het forum. Zoals de meeste wellicht nog herinneren ben ik tegenwoordig weer woonachtig in NL. Verhuizing is inmiddels rond en ik ben ook al weer even aan het werk. Momenteel ben ik actief als adviseur contractzaken bij een van de grotere aannemers van NL op een afdeling voor juridische zaken.

Daarnaast ben ik nu ook als deeltijd student aan een studie Nederlands Recht begonnen. Heel interessant maar wel erg tijdrovend en het vraagt ook nog wel veel discipline als het gaat om plannen van gezin, werk en studie. Voorlopig gaat dit nog best heel aardig.

Verder ben ik gelukkig wel weer redelijk actief als lezer op het forum. Ik hoop dan ook dat er nog veel acties als die van Jack komen dat brengt dan weer wat leven in de brouwerij!

Tot zover maar weer!

Groeten,

Wim  ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Miss Arendsoog op 12 oktober 2006, 16:32:57
Hier in het immer natte York is het academische jaar net begonnen en ik ben nu al moe. Deze week is de intree week voor de nieuwe studenten, dus ben ik druk in de weer geweest met J-Soc (Jewish Society) en dat zal de rest van het trimester wel zo blijven.

Ik ben net verhuisd en heb eindelijk weer een eigen kamer en leuke huisgenoten (mijn vriendje Ian en Don, een vriend van ons uit de US). Verhuizen was heel erg vermoeiend (vasten en verhuizen gaat niet goed samen!), maar het huis is erg prettig en na wat ikea dingen in elkaar gezet te hebben, is mijn kamer zelfs opgeruimd! :)

Vanaf volgende week begin ik ook met lesgeven aan de eerste jaars studenten en dat is best wel spannend. Het leuke is dat ik ze ook cijfers mag geven ;D Qua studie gaat alles niet zo snel als ik zou willen en ik ga dan ook zometeen naar de bieb om weer wat boekjes op te halen en ik zal de komende weken veel in archieven zitten en dus veel door de provincie moeten reizen. Mijn begeleider zit nu in Nieuw-Zeeland, dus dat schiet niet heel erg op en het is soms wel lastig om alleen te moeten werken. Over twee jaar moet ik 90.000 woorden hebben geschreven...

Kortom, ik denk dat ik prima in het plaatje 'druk bezette forum bezoeker' pas... ;D

Groetjes en liefs,
Miss Arendsoog.
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Don Esteban op 20 oktober 2006, 14:41:20
Hallo iedereen, natuurlijk, ook ik moet (mag ;)) hier een berichtje neetzetten.
 
Tijdverslindende bezigheden, ik heb er meer als dat de tijd mij toelaat.
Als eerste werken, uiteraard neemt veel te veel van mijn vrije tijd in, maar daar schijnen meer mensen last van te hebben. ;D
Als tweede, mijn lieve gezinnetje, een huishouden runnen met  :-* lydia :-* is iets wat tijd kost, maar wat veel plezier terug geeft.(dus laten we dat nog maar zo (met veel plezier))
Ten derde, de hobby's, Arendsoog, voetbal van Ruben, knutselen in huis, Arendsoog lezen (is een andere hobby), andere boeken lezen (heb ik weinig tijd voor)(net als het knutselen trouwens :)) en vrienden nemen de rest van de tijd in beslag.
O,ja slapen, daar moet ik ook nog wel eens tijd voor vrij maken. :-|
Dit alles is natuurlijk in willekeurige volgorde en niet de voorkeursvolgorde
 
Gelukkig gaat het met de gezondheid goed, daar mogen we heel dankbaar voor zijn. [cl] [cl]
 
Op mijn werk is wel een verandering geweest, ik  :-| slaap  :-| nu regelmatig in de auto en ben dus iets verder van huis weg.
 
Ik heb even iets minder gedaan met de beroemde serie, maar ben in mijn hoofd er wel rustig aan mee doorgegaan.
Ik was ooit begonnen met een overzicht van vierkleurendrukken, maar de tijd is een grote tegenstander hiervan gebleken.misschien dat ik dat kan afmaken.
 
Met de kids gaat het goed op school en ze puberen er rustig op los, dus het is hier heel gezellig in huis. ;D

voor nu is dit even genoeg, later meer.

Hartelijke groeten allemaal
Don Esteban (c)

Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jet op 02 december 2006, 13:58:20
Zal ik ook maar eens wat neerzetten hier? Ik moet toch wat verzinnen en als je niks te doen hebt :P

Ik zit nu in atheneum 3 en dat gaat voor de rest heel goed. Gelukkig wel, ik ben alleen wel heel slecht in wiskunde :(. Ik heb net m'n eerste rapport gehad voor periode 1a en daar sta ik gemiddeld voor wiskunde een 3,6. Het ligt misschien aan de leraar, maar ik ben geloof ik nooit goed geweest in wiskunde :-\. Voor de rest heb ik wel goede cijfers.

Verder lees ik eigenlijk heel weinig meer. Ik zit liever op de computer, want er zit een jongen op school die wel leuk is :P. Dus ik zit altijd op msn.

En ik kijk natuurlijk altijd even hier. Maar ik denk dat ik weer eens stop

Groetjes, Jet :P
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: cowgirl alice op 09 januari 2007, 21:46:21
Hoi.
Na wat rustige maanden (wat betreft mijn forumbezoek) kom ik nu weer regelmatig snuffelen. Dus doe ik ook maar even een verslagje over mijn leventje.
Als fulltime ma Dalton (we hebben 4 zonen) ben ik vooral aan het zorgen, heen en weer draven, politietje spelen, enz. De oudste begint al lekker zachtjes aan te puberen en we zijn voor hem op zoek naar de geschikste midderlbare school. De jongste is een ondernemende peuter en daartussen zitten de andere twee dus. Op m'n man na zitten we allemaal op basketball. Daar zijn we zo ongeveer de hele vrijdagavond (trainen) en zaterdag (wedstrijden jongens) mee zoet. Voor deze club doe ik een beetje pr. Deze taak had ik ook op school, maar daar ben ik nu even mee gestopt.
We zijn nu aan het proberen ons huis te verkopen. We gaan namelijk wonen in het vrijstaande huis (was boerderij) van mijn schoonouders.
Verder heb ik het o.a. druk met wat hobbietjes zoals scrappen, lezen, breien.leiding kindernevendienst kerk enz.  En er is een schriftelijke cursus onderweg.
Nou, zo kan het voorlopig wel weer!
Groetjes,
Wil
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 09 januari 2007, 23:55:15
ha wil leef je nog? ;D ;)

druk waar ken ik dat van  ???
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 10 januari 2007, 18:46:55
je dacht toch niet dat de euro 's vanzelf komen aanvliegen?
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Don Esteban op 27 januari 2007, 21:23:07
Hallo iedereen.,

Het word tijd voor weer eens een berichtje van mij.

Ik zit de laatste tijd veel minder achter de pc, en dus ook achter het forum, omdat ik sinds 1 januari een andere baan heb.
Op mijn vorige werk heb ik een aanvaring gehad over (bijna) niets met mijn directe leidinggevende, en dan gaat het niet goed als je nog geen vaste aanstellig hebt.
Het resulteerde ook in een opmerking van: ďO, dan weet ik genoegĒ
En inderdaad, na een maand of twee was er een kleine gebeurtenis (uiteraard een foutje van mij, maar iets echt niets groots) welke resulteerde in een mededeling dat mijn contract niet verlengd zou worden, en dat ik tot het einde van mijn contract niet meer op de auto zou komen.
Ik mocht, zodra ik ander werk had weg, maar daar hield de compassie wel op.
Ik ben een week of twee bezig geweest om te accepteren wat er aan de hand was, maar ben daarna maar gaan solliciteren.
Gelukkig heb ik na drie sollicitaties de keuze gehad uit drie banen en kon dus nog wel een keuze maken.
Het werk wat ik nu doe is bij een normaal transportbedrijf. (Speksnijder Bodegraven)
Het bedrijf is gespecialiseerd in koeltransport, met de belofte van Tijd is Tijd.
Dat houd wel in dat om 6 uur aan de andere kant van Nederland tot de mogelijkheden behoort.

Het belangrijkste is dat ik nu gelukkig weer met plezier naar het werk toe ga, wat de laatste twee maanden op mijn oude werk dus echt niet meer was.
Ik heb daar twee maanden met tegenzin in het magazijn gelopen, want direct ontslag nemen zou eigenlijk meer naar mijn zin geweest zijn.
Maar ja, dat behoorde natuurlijk niet tot de mogelijkheden.

Gelukkig behoort dit allemaal tot het verleden en werk ik weer met plezier, maar de uren zijn nu iets veranderd.
Ik werk nu tussen de 60 en 70 uur per week, dus er blijft iets minder tijd over om op  het forum lekker te klooien, maar ik volg alles absoluut.

Een hartelijke groet aan een ieder, Anko
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jack nowee op 28 januari 2007, 18:47:12
(http://xs511.xs.to/xs511/07040/visitekaartje-jeugdhelden2-klein.jpg)

Zoals eerder gezegd heb ik er 500 besteld. Laat je echter niet gek maken door de tekst op de achterzijde: "Bij Vistaprint zijn visitekaartjes gratis". Alleen standaard kaartjes, met standaard tekst. En dan betaal je sowieso de BTW en verzendkosten.
Voor deze kaartjes, met uploaden van de afbeelding en bewerken van de tekst in een oplage van 500 stuks, inclusief BTW en verzendkosten was ik meer dan Ä 45,00 kwijt. Maar ik heb het graag over voor Arendsoog.

Als ťťn van de "Vrienden van Arendsoog" graag een aantal van deze visitekaartjes in zijn/haar verzameling wil hebben, volg dan onderstaande instructies:

Helaas niet meer, want anders heb ik voor 22 april te weinig.

Groeten,

Jack  :-O[/list]
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Paul op 03 februari 2007, 14:26:33
Ze zien er in 't echt nog beter uit dan op de computer, Jack. Een aanrader. Zal binnenkort zelf ook eens wat jeugdliteratuur visitekaartjes laten drukken.
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Little Eagle op 05 februari 2007, 23:26:55
hallo Jack,

het is al laat en ik zou eigenlijk naar bed moeten.

Maar jouw bericht houdt me nog even tegen.

Ik zou ook graag enkele van die visitekaartjes hebben, maar ik vrees dat je niet veel zult zijn met een Belgische postzegel om van uit Nederland wat op te sturen naar mij.

Ik wil het wel anders oplossen, tenzij je echt graag een Belgische postzegel wil van me. Ik kan natuurlijk ook altijd een hele speciale vragen hier op de post die je dan kan houden voor jezelf; maar ik denk niet dat jij postzegels verzamelt?

Enfin, ik kan er evengoed wat geld bijvoegen hoor!

Laat je mij nog iets weten?

Erg bedankt in elk geval en vele Arendsooggroetjes van Kris
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 06 februari 2007, 17:46:14
tip bank overschrijvingen binnen de eu op prive rekeningen zijn nog steeds gratis

doe nooit cash geld in een envelop
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Miss Arendsoog op 20 februari 2007, 00:56:13
Lieve Allemaal,

Het leek mij wel weer eens tijd voor een update uit Engeland, hoewel het verhaal redelijk hetzelfde is als vorige keer en samen te vatten in ťťn woord: druk.

Inmiddels ben ik voorzitter van twee verenigingen hier op de universiteit en beide nemen redelijk wat tijd in beslag. Heel leuk, natuurlijk, maar af en toe wat vermoeiend. Vorige week hadden we een Valentijns quiz met de History Research Society, een Shabat maaltijd met de Jewish Society, deze week weer allerlei dingen en zo blijf je bezig met organiseren. ::)

Ik geef momenteel ook les aan eerstejaars studenten en dat is redelijk demotiverend. In tegenstelling tot Nederland, telt hun eerste jaar niet mee voor het uiteindelijke diploma en kan het sommigen dus ook niet veel schelen. Vorige week heb ik 40 essays van 2000 woorden mogen nakijken en ik heb het idee dat ik er soms meer tijd in heb gestoken dan de student zelf...  >:(

Dan ben ik hier natuurlijk voor mijn PhD...  ;) Gaat allemaal wel ok; ben nu bezig met schrijven, maar loop ook nog steeds heen en weer te rennen tussen archieven en bibliotheken. Zou fijn zijn als ik voor eind maart toch 30.000 woorden op papier had (ik heb er nu 5000...).

Tja, verder gaat alles zijn gangetje; Ian en ik nog steeds samen en gelukkig, veel kopjes koffie drinken met vrienden, af en toe bezoek uit Nederland en ik kan niet wachten tot het lente is en alles weer mooi wordt!

Hoop dat alles goed met jullie gaat!
Veel liefs,
Miss Arendsoog.
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jurgen Rinkel op 25 februari 2007, 15:24:57
Het lijkt mij ook weer tijd voor een update van mijn kant. Want hoe zit dat nu met die Arendsoog-encyclopedie?

De laatste keer schreef ik dat de website nog niet echt opschoot. Intussen is dat wel het geval. De layout is in principe klaar, veel informatie (kaften, titels, hoofdstukken) is al toegevoegd en eind december wilde ik met het belangrijkste beginnen: de namen.

En dan zul je net zien dat op dat moment de computer weigert mee te werken (mijn tv-tuner kaart was kapot) en je de computer moet wegbrengen. De verkoper heeft die computer twee weken bij zich gehouden (kerst en oud en nieuw vielen daarin) met als resultaat: nul komma nul.

Hij had de fabrikant gebeld, alle software geŁpdatet, maar dat hielp allemaal niet. Hij adviseerde mij de computer te restoren. Dat hield in dat ik vrijwel alles van mijn harde schijf moest halen en toen het hele systeem te herstellen.

Mijn documenten en de website bestanden heb ik behouden, maar de software die ik nodig had om het allemaal op mijn computer te laten draaien moest opnieuw geÔnstalleerd worden. En dat ging niet zo een twee drie. Ik moest van alles instellen, en toen ik eindelijk toegang had tot de MySQL databases bleek hij de voor de website gemaakte database niet te pakken. Dat was vandaag. Ik dus weer alles (voor de derde keer) geherinstalleerd, toen waren de instellingen niet goed meer, dus dat moest ook weer gebeuren, maar toen wilde hij me weer niet toelaten tot de database. En wat ik ook probeerde, niets hielp, tot ik op het fantastische idee kwam de computer opnieuw op te starten. In spanning wachtte ik af en jawel hoor, na twee maanden (!) had ik eindelijk weer toegang tot de database.

Dat het zo lang duurde had niet alleen te maken met de computer. Ik stak zelf weinig tijd in het oplossen van het probleem. Aan de ene kant was ik vrij druk met school (vooral nadat mijn school het aantal lesuren heeft verhoogd), aan de andere kant ben ik soms ook wel een beetje lui...  ::)

Maar ik kan nu weer verder. Helaas ben ik de aantekeningen die ik gemaakt had kwijtgeraakt in de chaos die mijn kamer heet. Dat wordt dus opruimen. :(

Tot zover even de Arendsoog-encyclopedie.

Behalve met Arendsoog moet ik mij namelijk ook bezighouden met mijn vervolgstudie. Na lang verschillende studies met elkaar vergeleken te hebben heb ik besloten een dubbele studie te gaan doen: Wiskunde en Informatica. (Ik heb namelijk nogal een wiskundeknobbel) Nu moet ik nog gaan kijken waar ik dat ga doen.

Afgelopen donderdag ben ik in Leiden een dag meegelopen met een student Wiskunde, wat een erg positieve indruk achtergelaten heeft. Andere universiteiten die ik in maart nog ga bekijken zijn de UvA en de Universiteit Utrecht, maar die trekken mij bij voorbaat al minder dan Leiden.

Op school gaat het voor de rest ook vrij goed. Mijn cijfers zijn allemaal voldoende, mijn laagste is een 6,2 voor Natuurkunde, mijn hoogste een 8,8 voor Engels.

Daarnaast lees ik de laatste tijd nog vrij veel. Voor Letterkunde had ik bijvoorbeeld laatst de "Ontdekking van de Hemel" van Harry Mulisch (900 blz.) gelezen. En daarnaast nog de "Max Havelaar". Vooral die eerste was een pittige kluif, maar mijn leraar vond het verslag erg mooi (hij vond dat ik maar Nederlands moest gaan studeren) dus het was het wel waard (voor mijn opstel over de twee boeken had ik een 9,1 ;D)

Voor zover mijn belevenissen van de laatste tijd. Als er nieuws is wat de Arendsoog-encyclopedie betreft, laat ik het jullie zo snel mogelijk weten, maar verwacht er voorlopig nog niet teveel van. Ik moet eerst al die boeken nog een keer lezen...
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 29 mei 2007, 11:05:19
En toen was het even heel erg stil op het forum en voelde de webmaster zich geroepen even te vertellen hoe het met hem ging ;)

Goed, wat is er allemaal gebeurd de laatste tijd. Laat ik maar beginnen in april. In april is mijn vader voor een half jaar vertrokken naar Soedan op VN-missie. Nou was de man toch niet zoveel thuis, maar de afgelopen twee maanden overtroffen uiteraard alles ;) Voor geÔnteresseerden: http://skipinsoedan.waarbenjij.nu

Verder probeer ik nog steeds de schoteltjes van mijn studies tegelijkertijd draaiende te houden, wat niet altijd eenvoudig is, omdat ik bijvoorbeeld voor de meeste rechten vakken geen colleges kan volgen omdat ze economie colleges overlappen. Het is zelfs zo erg dat ik volgende week voor rechten een tentamen heb tijdens een hoorcollege van economie... Ze houden, kortom, niet echt rekening met de paar zonderlingen die proberen twee studies er doorheen te jassen. Maar het komt allemaal wel goed hoor :)

Verder ben ik net een paar dagen weggeweest. Twee van mijn beste vrienden studeren momenteel in Zwitserland aan de Ecole Polyechnique Fťdťrale de Lausanne. Vorige week was ťťn van hen hier in Nederland, aangezien hij toch liever economie in Rotterdam wil komen studeren (wel zo gezellig) Vorige week donderdag ben ik met hem meegevlogen naar Geneve en ik ben tot gisteren in Lausanne gebleven. Ik ben lichtelijk gesloopt, dat begrijpen jullie, want elk uur slaap kun je natuurlijk ook gewoon doorfeesten ;)

Het toppunt van "welkom-terug-in-Nederland" overigens: ik was maandagochtend om 03:45 opgestaan om mn vliegtuig te halen. Na wat vertraging was ik uiteindelijk om 8 uur op Schiphol, ik had toen inclusief de nacht zeker 3 uur geslapen. Ik zag dat er al een trein klaarstond dus ik rennen en blij dat ik hem nog gehaald had. Tot een zuurpruim van een conducteur me er op wees dat ik met mijn studenten-OV op elke maandag mocht reizen, maar natuurlijk weer niet op Tweede Pinksterdag (wat vieren we trouwens in vredesnaam op TWEEDE pinksterdag???). Mijn treinreis kostte mij aldus een euro of 40, en dat was bijna net zo duur als mn vlucht naar Zwitserland...

Tot zover, ik hoor graag van jullie hoe het ermee staat!!!

DaniŽl
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Don Esteban op 29 mei 2007, 23:03:18
Soms is hen makkelijk om iets erbij te zetten.
Gisteren hebben wij een gezinsuitbreiding veroorzaakt.
Over niet al te lange tijd komt er een heel lief klein chocoladebruin ...............Don Esteban (c)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Don Esteban op 30 mei 2007, 19:00:59
ho
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Don Esteban op 01 juni 2007, 21:59:42
ho

ndje
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Don Esteban op 03 juni 2007, 16:02:42
Mijn lieverdjes

(http://www.arendsoog.info/forum/index.php?action=dlattach;topic=478.0;attach=353)Don Esteban (c)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jack nowee op 03 juni 2007, 16:40:16
Ze zijn lief!

Jack  :-O
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 05 juni 2007, 16:48:08
Haha Don, veel succes met de opvoeding... Ik heb de afgelopen week weer eens op CuraÁao gezeten, wat ook altijd wel weer leuk is maar tevens buitengewoon vermoeiend.

Verder heb ik zwaar medelijden met onze webmaster en z'n 2e studie rechten  ;D. Zo ken ik er ook nog 1: rechten studeren naast een fulltime job... Maar vooralsnog heb ik weinig te klagen. Als ik m'n 2 geplande tentamens aan het eind van deze maand haal en m'n vrijstelling op grond van HBO vooropleiding toegewezen krijg heb ik in het eerste jaar ruim 25% van m'n bachelor Nederlands Recht te pakken.

Groeten,

Wim ;D ;D ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 17 september 2007, 17:16:35
Beste allemaal,

Het is erg, erg stil op het forum, iemand enig idee waarom? Iedereen erg druk, of erg weinig te melden? Ik zal iig het goede voorbeeld geven en even kort vertellen hoe het gaat.

Mijn collegejaar is inmiddels weer in volle vaart bezig. Ik heb mn eerste jaar genoeg gehaald (75 punten) om (gelukkig) niet achter de feiten aan te hoeven lopen (ik loop er zelfs iets op voor), maar het blijft een pittig studieprogramma. Ik volg dit jaar een stuk meer rechtenvakken dan vorig jaar, en dat is eigenlijk wel erg leuk. Er zit veel afwisseling in de vakken die ik nu volg. Zo heb ik op 1 dag soms eerst college over fiscale toestanden (irritante belastingopgaves enzo, wel een leuke hoogleraar!) en zit ik daarna twee uur lang strafzaken te analyseren. Verschillend, maar ik ben toch wel erg blij met de studiekeuze (tot nu toe dan)...
 
Verder gaat het allemaal wel prima, ik ben gelukkig ietwat ontstressed na mn vakantie (IJsland en Florida, heerlijke tijd gehad!!!). Ik werk nog steeds op vrijdag en zaterdag, maar mn leukste collega's zijn hem allemaal gepeerd :( Ik denk dat ik binnenkort dus lekker hetzelfde doe, maar voorlopig moet ik nog even geld verdienen om de enorme financiele krater van de boeken van dit blok op te vangen :P Daarnaast nog altijd dezelfde vriendin (tot mijn en veler verbazing), wat nog altijd meer dan erg goed gaat :)
 
Gisteren met fleur en der moeder naar Amstelveen geweest, in het Cobra museum rondgelopen. Toen we vervolgens van Amstelveen door wilden naar Amsterdam wist Fleur's moeder te vertellen dat we bus 300 moesten nemen. Dat bleek te kloppen, alleen moesten we na 2 haltes overstappen op de metro. Na 40 minuten verbaasden wij ons er dus over dat deze halte wel erg op ons beginpunt leek. Goed uitgerust waren we daarna wel, maar het is toch zonde van je tijd :P

Ik ben benieuwd hoe het met jullie allemaal gaat, let me know!

Daniel
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 17 september 2007, 17:40:40
hier op de veluwe alles ok

hele drukke zomer periode achter de rug


met een hoop goede markten

barneveld was nieuw dit jaar op mijn programma
maar ga zeker terug komen

ook in groningen geweest tijdens de plaatselijke feestdag
groningen ontzet
gezellige markt
en boven al leuk gedraaitjammer genoeg waren er ditjaar ook een aantal missers helaas

oa vlissingen /wat een gruwlijk end rijden/


nu kruipen ik weer achter de pc

en ben ik in voorbereiding op de grootste nederlandse stripboeken beurs

in houten die worden gehouden op zaterdag 29 en op zondag 30 september

ca 10.000 bezoekers zullen de poort passeren

het vergt dus enige voor bereiding om alles netjes voor elkaar tehebben

alles netjes sorteren in dozen

auto laden + kar

kaartjes bij laten maken

alle stripboeken die ik de afgelopen tijd heb gekocht

allemaal 1 voor 1 prijzen

hok hier netjes opruimen zodat er weer zicht komt tussen de chaos


en uiteraad de internet voorraad aanvullen
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 17 september 2007, 23:27:05
Het is erg, erg stil op het forum, iemand enig idee waarom? Iedereen erg druk, of erg weinig te melden? Ik zal iig het goede voorbeeld geven en even kort vertellen hoe het gaat.

Ik kijk regelmatig naar nieuwe berichten en had ook al opgemerkt dat we in een zeer stille periode verzeild geraakt zijn. Misschien hebben de leden gewoon weinig te melden en is de informatie voor nieuwe leden en aanstormende lezers zo overvloedig dat zij niets meer te melden/vragen hebben. Gelukkig was er vandaag Newland, die twee echte "Arendsooggerelateerde" berichten postte, zodat ik me nog eens op een inhoudelijk antwoord kon uitleven...

Over mijzelf kan ik melden dat voor morgen de oplevering van mijn nieuwe huis staat gepland. Daarmee komt het uitpakken van mijn - nog steeds zucht, zucht, diepe zucht - ingepakte Arendsoogboeken een stap dichterbij komt.

Verder bevindt ik mij - evenals DaniŽl - in mijn tweede studiejaar. De oogst van het eerste jaar was 55 ECTS. Dat is wel wat minder dan ons onovertroffen opperhoofd. Ik heb echter maar 1 studie daarnaast een volledige baan, wat mij al met al uitermate tevreden stemt met de resultaten tot nu toe   :P

Voor het opkrikken van de berichtenbedrijvigheid stel ik voor dat nieuwe leden het forum bestoken met moeilijke Arendsoogvragen, zodat wij onze breinen weer eens flink kunnen laten werken!

Groet,

Wim  ;D ;D ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jet op 22 september 2007, 10:48:48
Hallo allemaal,

van mij dan ook weer eens een berichtje..:P dat is ook al weer een behoorlijke tijd geleden, geloof ik.

Ik zit inmiddels ook alweer bijna een maand op school, na een hele rustige vakantie. Nergens heen geweest ofzo.
Op school gaat het allemaal best, ik zit nu in 4 vwo. Was net op het nippertje, maar k ben wel blij dat het gelukt is. Opzich is het niet echt moeilijk, er zitten leuke mensen in de klas, dus het wordt wel een leuk jaar. Alleen de leraren zijn allemaal zo oud en saai. Alleen de leraar maatschappijleer gaat nog wel, die kan lekkere sterke verhalen vertellen, dus dat zijn bijna de enige leuke lessen.

'k voel me alleen niet helemaal top, maar dat gaat ook wel weer over, hoop ik:P
Goed, zijn jullie ook weer een beetje op de hoogte, dus ga ik dr maar weer vandoor.

Groetjes, Jet :P   
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jack nowee op 23 september 2007, 18:53:34
Dag allemaal,

Aangezien er op het gebied van nieuwe "Arendsoogzaken" helaas geen nieuws is, kan ik jullie daarmee niet verblijden.  :'(
Het schooljaar is weer begonnen. Net alsof er geen grote vakantie is geweest.
Deze vakantie ben ik in Ierland geweest. Een lang gekoesterde wens.  ;)
Verder ben ik de afgelopen vakantie druk geweest met het maken van allerlei "weetjes" en "webjes" voor de Canon van de Nederlandse Geschiedenis.

http://canon.yurls.net/ (http://canon.yurls.net/)

Ook de Nederlandse provincies: http://webje.yurls.net/index.php?mod=yurlspage&pageId=6824 (http://webje.yurls.net/index.php?mod=yurlspage&pageId=6824) zijn door mij in een "webje" gezet.

Maar het weer was toch slecht, dat maakte dus niet uit dat ik lang achter de computer zat.

Het komend jaar heb ik weer groep 5. Ik begin luxe: 19 kinderen  :) , maar na begin maart komen er 17 bij.  :(
Maar wel allemaal bij elkaar een leuke groep.

Mocht er nieuws zijn, dan horen jullie het wel.

groeten,
Jack  :-O
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Little Eagle op 30 oktober 2007, 12:27:17
Hallo iedereen,
het is al schandalig lang geleden dat ik nog eens serieus wat van me heb laten horen. Ik heb echter mijn handen vol aan mijn huishouden, aan het verzorgen van mijn ouders en dan ook nog regelmatig naar mijn zus(een uur rijden) om daar het gras te maaien. Of op zijn Vlaams : het gras afrijden! :P

Ik ben wel geregeld bezig met mijn pc, maar het moet allemaal zo snel gaan.

Met mij is alles ok. Alleen, ik heb nog steeds geen werk. Maar momenteel is dat niet zo erg, omdat mijn ouders me zo erg nodig hebben. Dat scheelt natuurlijk veel op financiŽel vlak, maar ja . . .

Met de liefde is ook nog alles ok. Mijn "cowboy" heeft nog steeds zijn werk en verdient redelijk. Voorlopig redden we het dus wel. Is dat geen lieve schat?

Ik ga ook nog steeds countrydansen; wel drie keer op een week. Soms ook op een zaterdag of zondag. Ik zou niet meer zonder kunnen.

Groetjes aan jullie allemaal en dat we deze winter nog veel mogen lezen.

Kris
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Miss Arendsoog op 18 februari 2008, 13:09:02
Lieve allemaal,

Het is (op één dag na) al weer een jaar geleden dat ik hier iets van me heb laten horen, dus het is de hoogste tijd voor een berichtje.

Ik volg af en toe wel wat er op het forum gebeurt (heb bijvoorbeeld wel beide Gek op Wielen afleveringen gezien), maar zag net dat ik ook al een hele tijd niet meer heb ingelogd. Heel stout van mij. :o

Afgelopen september zijn Ian en ik eerst naar Spanje op vakantie geweest (zie foto) en daarna verhuisd naar de wereldse plaats Selby. Er is hier echt geen ruk te doen, dus met mijn studie gaat het goed ;). Het was vroeger een echt industrie stadje en nu de mijnen gesloten zijn is het weer gewoon een gat geworden. Wat je heel duidelijk merkt is dat de mensen hier een stuk armer zijn dan in NL en dat er bijvoorbeeld heel veel tienermoeders met wandelwagens rondlopen. Wij hebben een nieuwbouw appartement aan het water en kijken uit over het haventje dat bij de sluis in het kanaal hoort. Erg leuk en ik hoop van de zomer op het balkonnetje te kunnen zitten en naar de bootjes te kunnen kijken. :)

Ik ben rond Kerst wel in Nederland geweest (even een dagje vertraging: dank u KLM), maar ik heb daarvan ook een week met griep en koorts in bed gelegen, dus heb niet zoveel kunnen doen als ik gepland had. Overigens wel fijn om ziek te zijn bij mijn mamma.

De studie gaat nu weer goed; heb een heel moeilijk jaar achter de rug waarin mijn begeleider eigenlijk niet begeleidde en ik van onderwerp moest veranderen. Rijkelijk laat in het tweede jaar. De vriendelijkste omschrijving voor zijn gedrag komt van mijn tante: 'zakkenwasser'. In november hebben begeleider en ik dan ook even een adempauze genomen en ben ik twee maanden door iemand anders begeleid. Het systeem zit nl zo: je begint de phd als Mphil student (Master of Philosophy); na ca. 1,5 jaar moet je dan het een en ander geschreven hebben en wordt je geupgrade naar PhD/Dphil (Doctor of Philosophy) student. Dat is voor de meeste mensen een formaliteit, maar voor mij was dat het niet, omdat ik volledig overnieuw heb moeten beginnen. Anderhalve week geleden had ik een bespreking met mijn 'Thesis Advisory Panel' (begeleider en 2 anderen) en heb ik dan eindelijk de upgrade gekregen.  :) :) :) Last van mijn schouders. Betekent wel dat ik nog een jaar langer bezig ben, maar goed, het is het waard.

Heb trouwens ook een nieuwe hobby: quilten (foto 2). Dat is een bedsprei voor Ians oma's 80e verjaardag. Erg negentiende eeuw/Arendsoog achtig (hoewel hij er waarschijnlijk alleen onder sliep en het niet zelf maakte... ;))!

Verder gaat Ian over een maand ofzo een auto kopen en dan hoop ik in september met auto naar NL te komen en eindelijk weer wat boeken mee te nemen, waaronder natuurlijk ook Arendsoog. Eens zien of we de discussie hier kunnen reanimeren. :D

Hoop dat alles ook goed gaat met jullie en hopelijk tot snel (ik ben rond 20 augustus in NL; BBQ?).
Liefs,
Miss Arendsoog.
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 18 februari 2008, 20:12:00
Hey Marthe,

Leuk te horen dat het goed met je gaat :D. 't Is hier van tijd tot tijd inderdaad een beetje saaie boel op het forum. Af en toe wat pogingen om een Arendsoog inhoudelijke discussie op te rakelen. Misschien toch wat vaker inloggen? ;D

Groet,
Wim
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 21 februari 2008, 15:35:07
Verrek, het leeft nog ;)

Goed weer van je te horen! Ik was al benieuwd hoe het allemaal ging. Het ziet er naar uit dat je eindelijk een Mining Valley hebt gevonden, ooit druk, nu uitgestorven ;) Die quilts hebben we hier ook liggen, is in Amerika nog altijd de laatste mode :)

Nu snap ik het trouwens eindelijk: Dr. Phil heet natuurlijk helemaal geen Phil, hij is gewoon PhD/Dphil (Doctor of Philosophy). Er gaat een wereld voor me open ;)

Succes met alles en hopelijk tot snel!
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 16 mei 2008, 15:07:33
Ik ben inmiddels met Fleur naar Rotterdam verhuisd, druk druk druk :) Leuk huisje, 3 kamers, veel vrijheid. En dan ook nog eens dagenlang lekker weer gehad (met nadruk op gehad). Kon niet beter.

De Arendsoogserie is eindelijk in ere hersteld (boekenkast vol) en staat niet meer verspreid door de kamer. Sinds kort heb ik ook internet, telefoon en tv aansluitingen, dus ik kan nu ook echt wat vanaf hier.

Ik maak binnenkort wel een paar foto's. Mensen die in Rotterdam zijn kunnen altijd bellen om een bakkie te komen doen natuurlijk ;)

DaniŽl
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 16 mei 2008, 15:14:33
Ik ben inmiddels met Fleur naar Rotterdam verhuisd, druk druk druk :) Leuk huisje, 3 kamers, veel vrijheid. En dan ook nog eens dagenlang lekker weer gehad (met nadruk op gehad). Kon niet beter.

Zoals ik net al ergens schreef: leuk je weer eens te horen op je eigen forum ;D. En natuurlijk veel geluk in Rotterdam met Fleur. Leest ze trouwens ook Arendsoog... ;)

De Arendsoogserie is eindelijk in ere hersteld (boekenkast vol) en staat niet meer verspreid door de kamer. Sinds kort heb ik ook internet, telefoon en tv aansluitingen, dus ik kan nu ook echt wat vanaf hier.

Dat komt mooi uit, ik heb zo links en rechts nog wel wat gegevens van je tegoed in de drukgeschiedenissen... :-O :-O

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Don Esteban op 16 mei 2008, 22:27:34
Leest ze trouwens ook Arendsoog... ;)


Wim ;D

dat was toch een van de eisen?? ?? ??

Don Esteban (c)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: cowgirl alice op 20 mei 2008, 20:06:25
eh...heb ik iets gemist?
Hoe weet jij van zijn eisen af, dan? Bemiddeld soms? (geintje)
Veel geluk in Rotterdam, hoor!
Wat mijzelf betreft, inmiddels woon ik nu een jaar met mijn vent en daltons-broeders op het platteland. Drukke weg, maar verder alle vrijheid. Hťťrlijk...
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 20 mei 2008, 21:18:36
eh...heb ik iets gemist?

Als harde kern Arendsoog fans kunnen wij ons niet voorstellen dat ons opperhoofd, de webmaster, een vriendin kan hebben die geen Arendsoog zou lezen, dat lijkt ons gewoon ondenkbaar... ;D

Wim ;D

Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 21 mei 2008, 08:10:15
Ik heb haar door ťťn deel heengekregen, maar geloof niet dat het enthousiasme overslaat :( Ondertussen zit ik nu in mn woonkamer naast de Arendsoogboeken en pak ik er dus makkelijker ťťn. In elk geval ťťn zieltje gered ;)

Ik zal binnenkort even een paar foto's op het forum knallen :)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jurgen Rinkel op 02 juni 2008, 22:57:35
Even een update van mijn kant.

Na vier weken hard leren  ::) heb ik anderhalve week examens gehad, tot vorige week woensdag. Dat betekent dat ik nu een aantal weken vrij heb ;D. Dit gecombineerd met een nieuwe laptop ;D ;D geeft dat ik weer verder kan met de Arendsoog-encyclopedie. ;D ;D ;D Daarom vinden jullie op het forum verschillende berichten m.b.t. dit project.

Ik hoop een paar weken door te kunnen, in ieder geval ga ik deze week hard aan het werk.

Gr. Jurgen
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 03 juni 2008, 19:02:57
Na vier weken hard leren  ::) heb ik anderhalve week examens gehad, tot vorige week woensdag. Dat betekent dat ik nu een aantal weken vrij heb ;D.

Ben je ook geslaagd, of moet je daar nog een poosje op wachten?

Ook hier komen de vakanties in zicht... Augustus is het weer zo ver. (Dat duurt nog 2 maanden, maar laten we het posititief bekijken ;D). Komende 2 maanden wordt het vast nog erg druk: werken, studeren en EK voetbal. 'k Ben bang dat er dan ff wat minder tijd voor de drukgeschiedenissen over schiet, maar dat zien we dan wel weer. In elk geval zal Jurgen dat wel opvangen met zijn encyclopedie ;D dus er valt vast nog genoeg te beleven op het forum [cl]

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jurgen Rinkel op 03 juni 2008, 19:10:19
Ben je ook geslaagd, of moet je daar nog een poosje op wachten?

Wim ;D

Ik ga er vanuit dat ik geslaagd ben, maar zeker weet ik dat pas volgende week donderdag. Dezelfde dag moet ik ook nog afrijden (voor de derde keer  :() dus dat wordt dubbel spannend.

Ik laat jullie natuurlijk weten wat de uitslagen zijn.

Gr. Jurgen
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 03 juni 2008, 19:20:59
Ik ga er vanuit dat ik geslaagd ben, maar zeker weet ik dat pas volgende week donderdag. Dezelfde dag moet ik ook nog afrijden (voor de derde keer  :() dus dat wordt dubbel spannend.

Ik zal voor je  [y] [y] [y]  ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jurgen Rinkel op 14 juni 2008, 22:27:39
Al met al een mooie week, de afgelopen week.

De oranjefans op dit forum zullen dat wel met mij eens zijn. Tel daarbij dat ik lekker vrij heb om aan de Arendsoog-encyclopedie te werken en het kan al niet meer stuk.

Maar de klapper kwam toch wel donderdag: de uitslag van mijn examen.

Hoewel het al zeker was kan ik nu echt zeggen:

;D Ik ben geslaagd!!!!!!! ;D

Alle cijfers voldoende, zelfs geen enkele zes. Het gemiddelde cijfer is een acht. Dat is altijd nog minder dan onze webmaster een paar jaar terug, maar ik ben blij genoeg.

Domper was dan dat ik (weer) zakte voor mijn rij-examen, maar dat maakt nu ook weer niet zoveel uit

En weer een update van de Arendsoog-encyclopedie: Het kan niet op.

Edit: de update zal moeten wachten omdat de uploadmap vol zit... :(

Gr. Jurgen
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jack nowee op 14 juni 2008, 23:31:47
  [y] [cl] GEFELICITEERD JURGEN !!!  [cl]  [y]

Jack  :-O
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Miss Arendsoog op 15 juni 2008, 01:12:30
Van harte gefeliciteerd, Jurgen! En nu heerlijk genieten van een welverdiende vakantie!!  :-*
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Don Esteban op 15 juni 2008, 12:40:13
een mooie week, de afgelopen week.

;D Ik ben geslaagd!!!!!!! ;D

Domper was dan dat ik (weer) zakte voor mijn rij-examen, maar dat maakt nu ook weer niet zoveel uit


zonde, dat je op een dag geen twee vliegen kon slaan.
Maar voor de eerste:


            [cl]  [y] [cl]  [y] [cl]  [y] [cl]  [y] [cl]  [y] [cl]  [y] [cl]  [y] [cl]  [y] [cl]  [y] [cl]       
       --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
===================================================================


en voor de tweede:

volgende keer beter


Don Esteban (c)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 15 juni 2008, 19:55:02
[cl] [cl] [cl] [cl] [cl] [cl] [cl] [cl] [cl]

Gefeliciteerd!!!

[cl] [cl] [cl] [cl] [cl] [cl] [cl] [cl] [cl]

Jammer van je rij-examen, volgende keer meer geluk!

Wim
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 16 juni 2008, 09:29:46
gefeliciteerd  ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 16 juni 2008, 18:13:14
Goed bezig Jurgen! Je kunt weer uploaden inmiddels, dus je lange vakantie kan nog productief worden ook. Volgens mij zijn resultaten voor je eindexamen en je rij-examen trouwens negatief afhankelijk van elkaar. Ik ben ook pas de 3e keer geslaagd :P

DaniŽl
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 04 oktober 2008, 23:05:15
Om dit topic maar weer eens wat leven in te blazen: een kijkje in het studentenleven, jaar 3.

Ik kan de eerste periode tot nu toe redelijk simpel beschrijven: DRUK!!! Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik in mijn hele leven nog nooit zo hard gestudeerd heb als nu. Dat ligt deels ook wel een beetje aan het dubbel-programma dat ik volg: de vakken van beide studies zijn niet helemaal lekker over het jaar verdeeld. Zo kan het dus zijn dat tussen september en begin november zo'n 24 studiepunten moet halen, wat zo'n 40% van een normaal studiejaar is. Ik vermoed dan ook dat ik het na die periode juist redelijk rustig ga krijgen.

Wat natuurlijk ook niet meewerkt is dat ik nu ineens op mezelf woon en alles nog moet regelen ook. Kom je thuis na college, blijkt dat je moeder nog niet heeft gekookt. Strondvervelend natuurlijk, moet je weer boodschappen gaan doen, koken, afwassen en weet ik veel wat allemaal. Daarnaast word ik lastiggevallen met allerlei rekeningen en belastingen waar ik nog nooit van heb gehoord (afvalstofverwerkingbelas ting? het moet niet gekker worden), waarbij ik dan weer duizend-en-ťťn formulieren in moet vullen om aan te tonen dat die belasting ongeveer een maandinkomen is voor mij. Tot overmaat van ramp heb ik schijnbaar foutief aangenomen dat iedereen in mijn straat zn vuil wel op de goede dagen buiten zou zetten, waardoor ik er blijkbaar ťťn dag naastzat en al twee fijne boetes heb gekregen (dat sturen ze dan maanden later, zodat ze er ondertussen mooi nog een paar kunnen uitschrijven voordat je door hebt dat je iets fout doet). Daar kun je natuurlijk als rechtenstudent een fijn bezwaarschrift op componeren, maar je mag het toch eerst mooi even ophoesten.

Daarnaast ben ik iets serieuzer geworden in ťťn van mijn hobbies, debatteren. Dat deed ik al wekelijks, maar inmiddels ben ik overgehaald extra tournooitrainingen te gaan volgen, penningmeester van de vereniging te worden en in november een lang weekend te gaan strijden op Cambridge. Dat klinkt misschien als overdreven ijver, maar ik zit nou eenmaal zo in elkaar dat ik nogal graag wil kunnen winnen als ik iets doe, en dat gaat echt niet zonder wat meer inspanning. Zoals mijn moeder opmerkte: "waarom niet, je hebt toch niks te doen"

Goed, dat was weer even een update, ik ben benieuwd of jullie nog spannende verhalen hebben (saaie zijn ook prima) en hoe het met jullie gaat.

Groetjes!

DaniŽl
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 05 oktober 2008, 11:57:29
Om dit topic maar weer eens wat leven in te blazen
(...)
Wat natuurlijk ook niet meewerkt is dat ik nu ineens op mezelf woon en alles nog moet regelen ook. Kom je thuis na college, blijkt dat je moeder nog niet heeft gekookt. Strondvervelend natuurlijk, moet je weer boodschappen gaan doen, koken, afwassen en weet ik veel wat allemaal.

Niet voor z'n tijd, dat leven inblazen! De leden lijken inmiddels (inclusief de harde kern) helemaal te zijn ingeslapen. Maar iedereen is natuurlijk druk, wat ook voor mij geldt.

Ik meende dat jij niet op jezelf woonde maar met Fleur, Daniel? Die kan toch voor jou koken ;) Verder wil ik je niet op de vingers tikken, maar bezwaarschriften behoren geen taalfouten te bevatten, stront is met een t niet met een d :P, 't is maar dat je het weet...

Zoals ik al zei, zelf ook druk. Werk en studie. Net als Daniel probeer ik met wat wegwijs te maken in het recht. De economie laat ik voorlopig maar voor wat-ie is: niks an!

Gelukkig toch nog ff tijd kunnen vinden om die laatste drukgeschiedenissen op te zetten. Nu er van elk deel 1 is, is het een kwestie geworden van aanvullingen verzamelen en af en toe 's een update plaatsen.

't Is in elk geval te hopen dat de activiteiten van de leden op dit forum nog wat toe gaan nemen, anders wordt het wel een erg saaie bedoening!

Groeten,

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jurgen Rinkel op 05 oktober 2008, 12:53:50
Laat ik dan ook maar vertellen hoe het met mij gaat.

Zoals jullie gemerkt hebben is er al lange tijd geen update van de Arendsoog-encyclopedie meer geweest. Dit is niet alleen te wijten aan het aflopen van de vakantie, maar ook omdat ik verhuisd ben en wel naar Leiden waar ik ook aan mijn studie Wiskunde begonnen ben.

Binnenkort zal ik wat foto's van mijn kamer laten zien, dus nog even geduld. Ik herken mij ook wel in DaniŽls 'bezwaarschrift', waarbij ik moet aantekenen dat het bij hem nog meevalt: hij woont niet alleen. Maar al met al bevalt het op mezelf wonen prima.

Ik hoop binnen niet al te lange tijd weer verder te kunnen met de Encyclopedie. Over twee weken zijn er de eerste (tussen)toetsen. Misschien dat ik daarna weer verder kan.

Gr. Jurgen
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Don Esteban op 05 oktober 2008, 23:28:26
@ Jurgen, heb jij je als "echte" LeiŽnaar ook nog gestort op de drie oktoberfeesten, of is dat folkloristisch feestje geheel aan je voorbij gegaan?
en als het antwoord het eerste is, dan een tweede vraag.... was het wittebrood met haring lekker om 7 uur?Don Esteban (c)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jurgen Rinkel op 06 oktober 2008, 07:40:23
3 oktober heb ik dit jaar overgeslagen, dus ik weet niet hoe het is om om 7 uur haring en wittebrood te eten (zou ik waarschijnlijk sowieso niet gegeten hebben, vanwege het vroege uur ;D). Ook de hutspot heb ik gelaten voor wat het was.
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 26 februari 2009, 19:57:24
Ik net weer terug uit York, een dagje met een groot cruiseschip gaan sightseeen (rottig een nederlandse uitgang achter een engels woord), winkelen en wat dies meer zij. Miss kwam gelukkig net op tijd terug uit Edinburgh en kon ons nog wat stukjes van de stad laten zien. Was allemaal erg gezellig, York is echt een ontzettend leuk stadje. Ga zeker nog een keer terug, en misschien moet ik maar niet te lang wachten, want nu kan ik nog ergens een tentje in de tuin parkeren ;)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 28 februari 2009, 10:47:38
Ah DaniŽl! je heb Miss met een bezoek vereerd. Hoe ging het met haar lappendekens? ;)

Een korte update van mij: Ik heb een succesvol 1e semester achter de rug. 21 studiepunten behaald, een record voor het eerste semester dat in mijn studieplanning wat korter is dan het tweede.

De laatste minuten vrije tijd die ik naast werk en studie nog heb worden momenteel geheel in beslag genomen door de quizvragen van het opperhoofd ;), maar verder is alles eigenlijk wel OK.

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 08 mei 2009, 21:34:53
Het wordt echt stoffig hier op het forum. Ik kan me nog herinneren dat ik ooit (geen idee wanneer) tijdens een tochtje door Amsterdam met tegen Jack en Marthe verzuchtte dat er zoveel werd gepost op het forum dat ik ook geen tijd meer had om alles bij te houden. Zo heb ik (wie niet) altijd wel wat te klagen ;)

Ondertussen is voor mij het collegeseizoen al weer ten einde. Wat niet wil zeggen dat ik het rustig heb, want die (relatieve) rust betekent gewoon dat er veel van mijn bachelorscriptie economie wordt verwacht, die ik nu aan het schrijven ben. Lekkere lichte lectuur met veel vervelende economische modelletjes. Opzich erg leuk om een keer zelf iets te produceren, maar wel erg zwaar...

Hoe staat het met de rest?
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 11 mei 2009, 18:56:27
Stoffig wordt het forum inderdaad een beetje, maar zoals ik al eerder zei: iedereen heeft al z'n tijd nodig om die rottige quizvragen van QM Arendsoog te beantwoorden  8).

Bij mij is alles ook wel OK. 'n Beetje druk, maar verder prima. We gaan alweer richting de zomervakantie. 'n Maandje of 2 en dan is het alweer zover. Tot die tijd nog wel proberen wat studiepunten binnen te halen.

Diverse vakken onder handen: strafprocesrecht, papers en rechtspersonen 1.

Verder niet zoveel bijzonders te melden.

Wim
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jack nowee op 28 mei 2009, 12:33:22
Dag allemaal,

Ik geloof, dat ik al een hele tijd niets meer van me heb laten horen.  :-[
Ook het forum heb ik een tijd niet meer bekeken. :-[
Enerzijds had/heeft dit te maken met drukte op school, anderzijds met interesses elders.
Ik ben erg druk met al mijn eigen webpagina's http://webje.yurls.net/ (http://webje.yurls.net/), inmiddels al zo'n 300.
Maar ook het forum heeft m.i. al een tijd op een heel erg laag pitje gestaan. :z
Ik begrijp, dat ik Jurgen moet feliciteren  [y] met het prolongeren van zijn titel,
Wim  :'( moet troosten,
nieuwe leden moet verwelkomen  :)

Verder las ik, dat de jaarlijkse barbeque weer op stapel staat.  ;D
27 juni kan ik wel, een week later ben ik net terug van schoolkamp. Dan kom ik beslist niet. 11 juli kan ik ook niet.

Je ziet, ik leef nog. En dat is ook al leuk om te lezen, toch?

Jack  :-O
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 29 mei 2009, 11:32:51
Je ziet, ik leef nog. En dat is ook al leuk om te lezen, toch?

We begonnen ons toch wel wat zorgen te maken, Jack!  8)

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 29 mei 2009, 20:17:34
Ik miste je ook een beetje inderdaad. Je site ziet er ook goed uit trouwens, mooi werk :D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Miss Arendsoog op 17 juli 2009, 12:37:32
Lieve allemaal,

Het is inmiddels al weer een tijd geleden dat ik hier een update heb gegeven, dus bij deze 'de belevenissen van Miss Arendsoog' (lang niet zo spannend als die van Arendsoog, maar jullie moeten het er maar mee doen). Ik kijk een paar keer per week hier of er iets nieuws is, ook al log ik haast nooit in, maar ik ben dus wel op de hoogte van wat er allemaal gebeurt. Ik zit nog steeds in Engeland en blijf hier nog wel even, maar hoe lang precies, weet ik nog niet. Ian en ik wonen nog steeds samen in Selby en alles gaat wat dat betreft prima.

Het onderzoek vordert gestaag: Alle hoofdstukken zijn geschreven en ik ben nu bezig met grootschalige revisies. 30 september moet het hele geval ingeleverd zijn. Het worden dus nog 2,5 hele drukke maanden en ik zal de eerste week van oktober waarschijnlijk alleen maar in mijn bed willen liggen. Ik moet dan wachten tot eind november/begin december voor de verdediging, dus dat wordt spannend.

Dat is het eigenlijk wel zo'n beetje; mijn onderzoek beheerst mijn leven en daar buiten heb ik eigenlijk geen tijd voor andere dingen. Zodra ik het ding heb ingeleverd zal ik een beginnetje maken met naar een baan zoeken, maar het 'echte' zoekwerk zal ik pas na de verdediging doen. De kans is nl groot dat ik na de verdediging nog veel moet veranderen en dan maar beter geen baan ernaast kan hebben.

Tot zover, ik hou jullie op de hoogte!
Liefs,
Miss Arendsoog
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 27 december 2009, 23:38:45
iedereen de kerst goed doorgekomen
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 28 december 2009, 10:31:34
Das wel aardig gelukt, Tino!  ;) Nu nog de jaarwisseling en dan is het weer gedaan met al die feestdagen!

Ik heb zelfs nog 2 Arendsoogboeken gelezen...

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: esjendal op 28 december 2009, 14:38:27
iedereen de kerst goed doorgekomen
Ja was erg gezellig met famillie enzo zelf ook nog 1 arendsoog gelezen
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 28 december 2009, 18:29:39
kijk aan nr 2 al uit esjendal?

dat is toch wel het moeilijkst te lezen deel
vond ik zelf van de 1e 20

Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: esjendal op 30 december 2009, 18:44:20
kijk aan nr 2 al uit esjendal?

dat is toch wel het moeilijkst te lezen deel
vond ik zelf van de 1e 20


Ja dat klopt erg kristelijk. maarnee tuinman ik ben bij nummer 4 en ik heb nummer 1, 2 en 5 voor kerst gekregen

               groeten Jordy :-O
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 30 december 2009, 19:48:52
Hallo Jordy,

Goed te lezen dat je verzameling al lekker aan het groeien is  ;D  [cl]

Als je opmerkingen hebt over de inhoud van de boeken die je hebt gelezen dan zijn dit de discussielijnen waar je je verhaal kwijt kan:

http://www.arendsoog.info/forum/index.php?topic=272.0
http://www.arendsoog.info/forum/index.php?topic=274.0
http://www.arendsoog.info/forum/index.php?topic=275.0

Lees er maar eens doorheen, we hebben er al heel wat verhalen en opmerkingen geplaatst.

Groeten, fijne jaarwisseling,

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: esjendal op 02 januari 2010, 21:38:41
Allweer bedankt wim leuke verhalen trouwens
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 29 januari 2010, 18:15:25
't Valt inmiddels toch weer aardig stil op het forum. Waar is iedereen? En worden er nog een beetje Arendsoogboeken gelezen?

Wim
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jack nowee op 29 januari 2010, 19:41:45
In Boskoop heb ik het ongelooflijk druk, sportproject op school, net twee adviesavonden voortgezet onderwijs achter de rug, carnaval organiseren (10 febr.), waarin groep 8 ook weer een grote rol speelt, kortom: geen tijd voor iets anders.

Net een telefoontje van mijn tante: Arendsoog bij 2 voor 12 met Astrid Joosten (VARA)
Even gekeken op uitzending gemist: http://player.omroep.nl/?aflID=10576940 (http://player.omroep.nl/?aflID=10576940)
Bij de eerste serie vragen bij vraag 7 gaat het over Karl May en Winnetou en .............
Bij de tweede serie (vraag 7) over Witte Veder en  ..............  compleet met allerlei leuke plaatjes.

Jack  :-O
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Paul op 29 januari 2010, 20:02:06
In Helenaveen van het zelfde laken een pak. Erg druk met afstuderen, maar ik ben dus wel met Arendsoog en Biggles bezig.

Erg leuk fragment, Jack. Arendsoog zat trouwens bij de tweede serie vraag 6. En via vraag 8 eerste serie ook nog een Biggles connectie dus het kan niet op.

Groeten,

Paul
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 29 januari 2010, 22:32:37
arendsoog word nog steeds gelezen

toevallig net 2 partijtjes verkocht
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 29 januari 2010, 22:39:55
oja 2e serie vragen is het vraag 6
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 30 januari 2010, 09:25:51
Arendsoog bij 2 voor 12 met Astrid Joosten (VARA)

Bij de eerste serie vragen bij vraag 7 gaat het over Karl May en Winnetou en .............

Bij de tweede serie (vraag 7) over Witte Veder en  ..............  compleet met allerlei leuke plaatjes.

Dat eerste team maakte het wel heel fraai: Winnetou en Arendsoog. Alhoewel de link wel leuk is, want Jan Nowee verzon Arendsoog omdat hij Karl May's Old Shatterhand toch een beetje te veel van het goede vond voor zijn 'publiek'

Wat ik mij afvroeg, Jack, heeft een TV producent van 2 voor 12 nu nog toestemming van de erven nodig om Arendsoog en Witte Veder, met afbeeldingen, inzijn programma te gebruiken?

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 30 januari 2010, 09:51:47
toe stemming voor een afbeelding beetje vreemd he
waarschijnlijk moeten ze wel betalen

portret recht neem ik aan dan

maar het voor al leuk dat de vraag er in zat
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jack nowee op 31 januari 2010, 23:54:29
Volgens mij niet.
Mijn tante wist er niets van.

Jack  :-O
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 02 februari 2010, 21:58:55
In elk geval wordt Arendsoog af en toe nog eens onder de aandacht gebracht. En die ene man wist in elk geval het antwoord :)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jeroen01 op 08 mei 2010, 15:38:34
hey, zal ik dan ook maar ff updaten?
ik heb mei vakantie en aangezien er in Ermelo weinig gebeurd...
gebeurd er nu helemaal niets!
ik zit immidels al een tijdje op gitaar les en dat gaat dan ook al wel aardig.
woensdag ga ik op vakantie naar Weerd in een huisje aangezien er niemand zin had in ouderwets kamperen >:(
nou tot zover mijn leven in Ermelo
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 12 mei 2010, 11:11:55
Volgens mij stond dit nog nergens: uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Marthe verloofd is met haar vriend Ian. Ook langs deze weg gefeliciteerd een heel veel geluk gewenst!!! :)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 12 mei 2010, 11:17:24
Dat is voor mij inderdaad nieuws. En uiteraard een gelukwens waard!

Zelf geniet ik momenteel van een weekje vakantie. Even niet werken en ook de studieboeken blijven even dicht. Ben er met de familie maandag en dinsdag op uitgeweest. Temperatuur was/is niet echt geweldig maar we hebben ons prima vermaakt.

Leuk om te zien dat een aantal nieuwe (jonge) leden hier en daar de discussie op het forum een beetje aan weten te wakkeren. Ga zo door zou ik zeggen!

Groeten,

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Miss Arendsoog op 13 mei 2010, 19:21:37
Dank voor de felicitaties!  :-*
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: John op 10 juni 2010, 01:04:59
Dankzij een berichtje van Wim, is John ook weer "in beeld" op deze site. (Dank je wel Wim)  [cl] Wim heeft mij gemeld dat de Fandag op komst is. Omdat in de database (anders dan in profiel) nog een oud emailadres staat heb ik de berichten van de laatste jaren niet meer ontvangen. Omdat Arendsoog een beetje in de "vergeethoek" is geraakt bij mij, heb ik daardoor ook deze website uit het oog verloren. (druk, druk, druk...) Ondanks dat alles bij mij op een heel "laag pitje" staat, kom ik uiteraard graag weer op de FANdag om jullie allen te zien. Het belooft weer een aardige happening te worden als ik het forum zo lees.
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 10 juni 2010, 09:41:18
Ondanks dat alles bij mij op een heel "laag pitje" staat, kom ik uiteraard graag weer op de FANdag om jullie allen te zien. Het belooft weer een aardige happening te worden als ik het forum zo lees.

Dat is zeker de bedoeling, John!

En ik heb volgens mij ook nog wat gegevens van je tegoed voor de drukgeschiedenis ;D ;D  ;)

Zie deze discussielijn:

http://www.arendsoog.info/forum/index.php?topic=733.msg11612#msg11612 (http://www.arendsoog.info/forum/index.php?topic=733.msg11612#msg11612)

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 04 september 2010, 12:07:41
wat is het stil hier is iedereen aan het lezen
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 05 september 2010, 11:57:32
wat is het stil hier is iedereen aan het lezen

Nee, Tino, iedereen kijkt plaatjes om de 'Meest verschikkelijke Arendsoog illustratie-quiz ooit!' op 18 september te kunnen maken...  8)

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 05 september 2010, 17:09:14
Arendsoog illustratie-quiz ooit!'????


heb ik wat gemist?
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jack nowee op 05 september 2010, 20:24:40
Citaat
Arendsoog illustratie-quiz ooit!'?


heb ik wat gemist?

http://dl.dropbox.com/u/438812/Arendsoog/75-jaar-programma.pdf (http://dl.dropbox.com/u/438812/Arendsoog/75-jaar-programma.pdf)

Jack  :-O
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jeroen01 op 06 september 2010, 14:42:26
 :o ow....
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 06 september 2010, 17:44:01
Ha Tino!

heb ik wat gemist?

iedereen kijkt plaatjes om de 'Meest verschikkelijke Arendsoog illustratie-quiz ooit!' op 18 september te kunnen maken...

Nee je hebt niets gemist. Maar waar ik doelde is dat iedereen druk bezig is zijn Arendsoogboeken door te bladeren om de illustraties in zich op te nemen om zo onze quiz te kunnen maken.

En dus zijn ze niet aan het lezen... 8)

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 07 september 2010, 00:02:22
moeten de andere boeken die nowee heeft geschreven ook niet mee doen
om het extra moeilijk temaken


quiz voor gevorderen??
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jeroen01 op 07 september 2010, 16:47:11
andere boeken? doen er dan maar een paar mee met de quiz ???

jeroen ;)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 07 september 2010, 17:57:15
moeten de andere boeken die nowee heeft geschreven ook niet mee doen
om het extra moeilijk temaken

quiz voor gevorderen??

Er komt een quiz voor beginners en een quiz voor gevorderden. Als mensen het leuk vinden om te puzzelen kunnen ze zelfs aan beide meedoen. Een prijs winnen kan echter maar 1 keer.

Wat betreft de andere boeken van Jan Nowee: die doen niet mee (dat rijmt ;)).
De verwachting is dat de quiz evengoed uitdaging genoeg biedt, zeker in de gevorderden-versie hebben we naar onze (Jurgen en mij) mening vragen van een behoorlijk kaliber in gestopt.

En - last but not least: Het gaat tenslotte om de Arendsoog-fandag.

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 07 september 2010, 19:39:23
tuurlijk gaat het om de arendsoog fandag

maar voor jurgen en wim

moet het extra moeilijk gemaakt worden
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jurgen Rinkel op 07 september 2010, 19:55:37
"Jurgen en Wim" vormen de organisatie van de quiz. Zij doen dus sowieso niet mee. Voor de rest hoeft het niet moeilijker gemaakt worden dan het al is...  ::)

Jurgen
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Don Esteban op 07 september 2010, 22:43:33
"Jurgen en Wim" vormen de organisatie van de quiz. Zij doen dus sowieso niet mee. Voor de rest hoeft het niet moeilijker gemaakt worden dan het al is...  ::)

Jurgen

dit klinkt erg..................... .............


Don Esteban (c)

ps, ik heb mijn knieŽn al gemasseerd,
      kunnen ze goed bibberen.
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 08 september 2010, 08:47:03
dit klinkt erg..................... .............

ps, ik heb mijn knieŽn al gemasseerd,
      kunnen ze goed bibberen.

Alle ogen zijn op jou gericht, Anko... 8)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Don Esteban op 08 september 2010, 20:30:13
bloos, bloos, bloos
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Miss Arendsoog op 08 oktober 2010, 19:46:43
Het was bijna zover op de fandag, maar ik kan nu echt zeggen dat ik klaar ben met studeren!

Miss Dr. Arendsoog ;)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Paul op 08 oktober 2010, 21:36:57
Proficiat, Marthe.

't Is zo te zien een dikke pil geworden. Al weet ik niet meer precies wat het onderwerp was - 't zal hier vast ergens staan - maar ik kan me voorstellen dat het een hele opluchting is dat het erop zit. Dat was het voor mij ook en dat was maar een gewone masterscriptie - al is een masterscriptie over Arendsoog en Biggles voor een fan natuurlijk nooit gewoon.

Wat voor titel heb je nu? Ph D? Of mogen we je nu inderdaad aanspreken met Miss gewoon Dr. Arendsoog?

Groeten,

Paul
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jack nowee op 09 oktober 2010, 00:31:40
Citaat
Of mogen we je nu inderdaad aanspreken met Miss gewoon Dr. Arendsoog?

[y] Van harte Marthe!   (Rijmt lekker.)
:-* Kiss for Miss!         (Rijmt ook.)

Op Dr. weet ik niets te rijmen. Miss is ook leuker.

Jack  :-O
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Paul op 09 oktober 2010, 08:35:48
Ik zie dat ik - zoals gewoonlijk - weer moeite heb iemand aan te spreken met zijn of haar titel, dus ik probeer het nog maar een keer:

Proficiat, Miss Dr. Arendsoog!!!

 Paul
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 09 oktober 2010, 09:55:12
Uiteraard ook van mij een hartelijke gelukwens!

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: De Boekenkamer op 09 oktober 2010, 12:22:06
Beste Miss,

Van deze kant ook van harte gefeliciteerd met het behalen van deze titel.

Groeten uit Lunteren (500 meter van het middelpunt van Nederland).
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: De Boekenkamer op 09 oktober 2010, 12:27:45
Even voor de duidelijkheid waarom ik mijn bij mijn herkenning aan de linkerkant "pasfoto" heb gezet.

Hij lijkt er sprekend op toch???

ps. (open de bijlage dan zie je genoeg, het lukte niet om de foto zo toe tevoegen).


Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 09 oktober 2010, 16:54:19
Geweldig Marthe, ik juig met je mee!  [cl]
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jeroen01 op 09 oktober 2010, 21:07:46
gefeliciteerd!
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Miss Arendsoog op 09 oktober 2010, 23:42:47
Dank allemaal! Ben erg blij dat het achter de rug is!
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 16 januari 2011, 15:33:55
De mensen die op Facebook zitten hadden het wellicht al gezien, maar ik ben afgelopen donderdag afgestudeerd in de Economie. Thesis verdediging was pittiger dan ik had verwacht, mijn meelezer bleek het hoofd van het economie departement te zijn. Die man heeft me 5 kwartier (er stond 3 kwartier voor) helemaal doorgezaagd over mijn stuk, had alles duidelijk extreem goed gelezen. Daar kwam in elk geval mijn debatervaring enigszins bij van pas.

Toen ik klaar was dat ik echt: "als hij zoveel aan te merken had zal het wel niet goed zijn geweest". Zijn commentaar was echter: "ik ben diep onder de indruk, als je nog aan een paar puntjes werkt kun je gepubliceerd krijgen". Cijfer: een 9. Daarmee ben ik redelijk ruim cum laude geslaagd. Nu nog mijn master Bedrijfskunde afmaken en dan... de arbeidsmarkt op. Ik ben benieuwd :)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 16 januari 2011, 16:41:54
Dat is prachtig nieuws, DaniŽl! Gefeliciteerd!

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Don Esteban op 16 januari 2011, 18:46:45
Hallo DaniŽl:
Allereerst: van harte gefeliciteerd!!!  [cl]  [cl]  [cl]


Nu nog mijn master Bedrijfskunde afmaken en dan... de arbeidsmarkt op. Ik ben benieuwd :)

Heeft dit betrekking op je master bedrijfskunde, of dat van de arbeidsmarkt?  ;D


Don Esteban (c)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jack nowee op 16 januari 2011, 21:19:57
Citaat
Toen ik klaar was dat ik echt: "als hij zoveel aan te merken had zal het wel niet goed zijn geweest". Zijn commentaar was echter: "ik ben diep onder de indruk, als je nog aan een paar puntjes werkt kun je gepubliceerd krijgen". Cijfer: een 9. Daarmee ben ik redelijk ruim cum laude geslaagd.

Fantastisch!!  Gefeliciteerd. Ik ben ook diep onder de indruk.

Jack :-O
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Paul op 17 januari 2011, 19:47:19
Gefeliciteerd, DaniŽl! Ik sluit me verder bij Jack aan.

Paul
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: esjendal op 19 januari 2011, 17:37:23
Hartelijk Gefeliciteerd.
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jeroen01 op 15 augustus 2011, 17:59:03
Gefeliciteerd Daniel
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Arendsoog op 21 december 2011, 15:31:29
Twee maal in ťťn jaar, maar niet minder speciaal: gisteren voor de tweede maal een master thesis verdedigt. De verdediging ging erg goed en de scriptie heeft een 8,5 gekregen, waardoor ik voor de tweede keer cum laude ben geslaagd (eerst economie, nu in bedrijfskunde). Daarmee is het einde gekomen van mijn studietijd, nu twee en een halve week vakantie en vanaf 9 januari er vol tegenaan als Associate Consultant bij Bain & Company in Amsterdam :)

Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: aj op 21 december 2011, 15:36:32
Wow! [y] Gefeliciteerd.

groeten

Anne
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Don Esteban op 21 december 2011, 17:09:53
Zoals ik op Twitter al gereageerd heb:


BRAVO!!!!!
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 21 december 2011, 17:58:10
Gefeliciteerd Daniel!! Prima prestatie!

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Paul op 21 december 2011, 19:02:30
DaniŽl,  gefeliciteerd!  [cl]

En veel succes in je nieuwe baan.

Paul
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: jack nowee op 21 december 2011, 21:15:19
Van harte gefeliciteerd, DaniŽl !!  [cl] Knap gedaan.

Geniet van je vakantie en succes in je nieuwe "bain".  ;D

Jack :-O
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 07 november 2014, 09:44:09
't Is weer erg rustig de laatste tijd. Wat is iedereen zoal aan het doen? Zijn er nog leden die spectaculaire Arendsoog experiences op de agenda hebben staan 8)?

Wim ;D
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: aj op 07 november 2014, 13:30:01
Nee, geen experiences.  Ook geen verhalen.

Ik begin steeds beter te begrijpen waarom sommige actieve leden zich niet meer laten horen.
Als je iets post, dan wordt er zo weinig, en geregeld zelfs niet, gereageerd, dat de lol er aardig vanaf is, wat mij betreft.

Groeten,

Anne

Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: tuinman op 07 november 2014, 16:03:11
nee geen nieuws van de kameleon komt een stripboek uit

dat mogen ze van arendsoog ook wel doen

maar is een hels karwei
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: rudideventer op 07 november 2014, 17:10:20
Geen nieuws, maar ik lees hier wel regelmatig en als ik iets zinnigs te melden heb doe ik dat. Maar er is inderdaad weinig nieuws de laatste maanden ( een vicieuze cirkel dus)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jacq1967 op 07 november 2014, 18:36:28
nee geen nieuws van de kameleon komt een stripboek uit

dat mogen ze van arendsoog ook wel doen

maar is een hels karwei

Ja, als ik de boeken van Kresse zie over de indianen, dan vind ik het echt jammer dat er geen stripboeken over Arendsoog gemaakt zijn. Zijn stijl past erg bij de boeken.
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jacq1967 op 07 november 2014, 18:43:40
Geen nieuws, maar ik lees hier wel regelmatig en als ik iets zinnigs te melden heb doe ik dat. Maar er is inderdaad weinig nieuws de laatste maanden ( een vicieuze cirkel dus)

Het hoeft echt niet altijd zinnig te zijn, toch? Ik zou het echt leuk vinden te lezen wat je leuk vindt van een bepaald deel, of welk deel het best in elkaar zit volgens jou, of wat dan ook.
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jacq1967 op 07 november 2014, 18:46:17
Nee, geen experiences.  Ook geen verhalen.

Ik begin steeds beter te begrijpen waarom sommige actieve leden zich niet meer laten horen.
Als je iets post, dan wordt er zo weinig, en geregeld zelfs niet, gereageerd, dat de lol er aardig vanaf is, wat mij betreft.

Groeten,

Anne

Misschien hadden we onze ideeŽn over deel 50 op het forum moeten uitwisselen :)

En persoonlijk vind ik het jammer dat je alle delen nu besproken hebt, ik vind je samenvattingen en reviews echt leuk om te lezen!!
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jacq1967 op 07 november 2014, 18:47:13
't Is weer erg rustig de laatste tijd. Wat is iedereen zoal aan het doen? Zijn er nog leden die spectaculaire Arendsoog experiences op de agenda hebben staan 8)?

Wim ;D

En wat ben jij aan het doen? ;)
Titel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: kootw op 08 november 2014, 22:29:44
En wat ben jij aan het doen? ;)

Vrij druk op het werk, m'n oudste zoon wat helpen met zijn huiswerk (voor het eerst op de middelbare school dit jaar  8)) en natuurlijk nog steeds Arendsoog voorlezen. Ze blijven het geweldig vinden en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht nu ik alweer aan het 8ste boek (deel 29 Good Luck Arendsoog) bezig ben :P Maar om daar steeds over te blijven posten is natuurlijk ook een beetje saai.

Wim ;DTitel: Re: Hoe staat het met de forumleden?
Bericht door: Jacq1967 op 08 november 2014, 22:43:31
Vrij druk op het werk, m'n oudste zoon wat helpen met zijn huiswerk (voor het eerst op de middelbare school dit jaar  8)) en natuurlijk nog steeds Arendsoog voorlezen. Ze blijven het geweldig vinden en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht nu ik alweer aan het 8ste boek (deel 29 Good Luck Arendsoog) bezig ben :P Maar om daar steeds over te blijven posten is natuurlijk ook een beetje saai.

Wim ;D

Superleuk dat je nog steeds voorleest!